SELSKABSMEDDELELSE
Nr. 21/2016

                                                                                                                København, 3. juli 2017

Ændring i medarbejderrepræsentationen i bestyrelsen

Charlotte Lückstadt Nielsen, medarbejdervalgt medlem af bestyrelsen i Scandinavian Tobacco Group A/S, er udtrådt af bestyrelsen, idet hun er fratrådt som medarbejder i forbindelse med lukningen af Koncernens fabrik i Nykøbing Falster, Danmark. 


Mogens Olsen, der siden april 2011 har været medarbejdervalgt suppleant, har afløst Charlotte Lückstadt Nielsen i bestyrelsen. Mogens Olsen kom til Koncernen i 2000 og har været tobaksproduktionsmedarbejder siden. Mogens Olsen er født i 1967 og er dansk. 

For yderligere information kontakt venligst:

Forespørgsler fra medier:
Kaspar Bach Habersaat, Director of Group Communications, telefon: +45 7220 7152
eller kaspar.bach@st-group.com.

Forespørgsler fra investorer:
Torben Sand, Head of Investor Relations, telefon: +45 7220 7126
eller torben.sand@st-group.com.

Om Scandinavian Tobacco Group

Scandinavian Tobacco Group A/S er sammen med sine dattervirksomheder ("Koncernen") en af verdens førende producenter af cigarer og traditionel pibetobak. Koncernen fremstiller desuden finskåren tobak og sælger tobaksrelateret tilbehør. Koncernen fremstiller og sælger 3 mia. cigarer og 5.000 tons pibetobak og finskåren tobak årligt. Scandinavian Tobacco Group vurderer, at det er det eneste selskab i verden, der har et strategisk kernefokus på fremstilling og distribution indenfor alle disse tobakskategorier.

Scandinavian Tobacco Group har en førende position på markedet for maskinfremstillede cigarer i Europa, markedet for håndrullede cigarer i USA, markedet for internet- og katalogbaseret detailsalg af cigarer i USA, markedet for traditionel pibetobak på globalt plan samt på udvalgte markeder for fintskåren tobak.

Med en diversificeret portefølje bestående af mere end 200 varemærker har Scandinavian Tobacco Group sikres et komplementerende sortiment af etablerede globale og lokale varemærker. Inden for cigarsegmentet omfatter porteføljen Café Crème, La Paz, Macanudo, CAO, Partagas (USA) og Cohiba (USA). Pibetobaksmærkerne omfatter Captain Black, Erinmore, Borkum Riff og W.Ø. Larsen, mens de førende varemærker inden for finskåren tobak inkluderer Bugler, Break, Escort, Bali Shag og Tiedemanns.

Koncernen havde pr. 31. december 2016 ca. 7.600 medarbejdere i den Dominikanske Republik, Honduras, Nicaragua, Indonesien, Europa, New Zealand, Australien, Canada og USA.

For yderligere information henvises til www.st-group.com.
Scandinavian Tobacco Group A/S
Sydmarken 42
DK-2860 Søborg
Danmark

CVR 31 08 01 85

Attachments:

http://www.globenewswire.com/NewsRoom/AttachmentNg/5d4b7a3e-1e8a-4d95-be2f-0f6980a01154