Source: ALM Equity AB

Byggstart av bostadsrätter på Oaxen

2017-09-14

På ön Oaxen i Stockholms södra skärgård, byggstartar ALM Equity (ägarandel 100%) bostadsprojektet Sjövillan 5.

Med Himmersfjärden som närmsta granne uppförs 16 bostadsrättshus i vacker skärgårdsmiljö. Husen, som ritats av Dinell&Johansson, är yteffektiva och stilrena med industriell karaktär. Tomternas utförande är starkt anknutna till det intilliggande kalkbrottet och med panoramavy ut över vattnet. På Oaxen är det svårt att undgå lugnet och tystnaden och hit tar ni er med bil på endast en timme från centrala Stockholm. Byggnationen utförs på totalentreprenad av Nils Hedström byggnads AB. Ansvarig mäklare är MOHV.

”Sjövillan utgör andra etappen i vårt projekt Oaxen Skärgårdshamn, tidigare har vi färdigställt Kalk Palais med 10 st bostadsrätter. Sjövillan erbjuder ett modernt och bekymmersfritt boende i fantastisk skärgårdsmiljö. Husen har tagit inspiration från ön och erbjuder en avskalad och industriell känsla som knyter an till öns historia.” säger Joakim Alm, VD, ALM Equity AB.

För mer information kontakta:

Joakim Alm, VD, tel 0733 – 96 97 27

Om ALM Equity: ALM Equity är ett fastighetsutvecklingsbolag (Real Estate Developer). Bolaget förvärvar, strukturerar, utvecklar och säljer projekt, framförallt bostäder. ALM Equitys aktie är listad på NASDAQ OMX First North med kortnamnet ALM och preferensaktien med kortnamnet ALM PREF. Certified Adviser är Erik Penser Bank AB. Mer information om bolaget finns på www.almequity.se