MDxHealth opent nieuw services en reseach laboratorium in Nijmegen


BEDRIJFSMEDEDELING                                                                                                                                                       
                                                                                                            
HERSTAL, BELGIË-07:00 CEST, 5 oktober,2017 - MDxHealth SA (Euronext: MDXH.BR) kondigt vandaag de opening aan van zijn nieuwe Europese service en research laboratorium op de Novio Tech Campus in Nijmegen.

MDxHealth heeft 700 vierkante meter voor gemengd gebruik ontworpen bedrijfsruimte gehuurd op de Novio Tech Campus, een technologiepark voor bedrijven actief in gezondheids- en levenswetenschappen. De Novio Tech Campus en  Radboudumc ondersteunen groeiende en multinationale bedrijven op het snijvlak van technologie en levenswetenschappen. MDxHealth BV heeft de opbouw en certificering van haar state-of-the-art laboratoriumfaciliteiten in Nijmegen voltooid, waardoor zijn capaciteit en infrastructuur aanzienlijk is uitgebreid om de SelectMDx® prostaatkankertest, wetenschappelijk onderzoek, ontwikkeling en commerciële activiteiten uit te voeren.

"Na de overname van Noviogendix in 2015, en de succesvolle lancering van de urine-gebaseerde SelectMDx prostaatkankertest begin 2016, hebben wij de bezetting van ons laboratorium meer dan verdubbeld," zegt Dr. Jan Groen, CEO, MDxHealth. "Wij hebben ook ons Europese verkoopteam verdubbeld om de groei van onze in vitro diagnostische uro-oncologie activiteiten internationaal te ondersteunen."

Michiel Scheffer, PhD, lid van de raad van bestuur van de provincie Gelderland en prof dr. Jack A. Schalken, Radboudumc Research Director of Urology zullen vandaag om 15:00 spreken bij de openingsceremonie van het hoofdkantoor, samen met MDxHealth executives en bestuursleden.

Het nieuwe Europese kantoor van MDxHealth BV is gevestigd aan:

Novio Tech Campus
Transistorweg 5,
6534 AT Nijmegen
Nederland

Het hoofdkantoor en het geregistreerde adres van MDxHealth SA is in Herstal, België.

Over MDxHealth

MDxHealth is een multinationaal healthcare bedrijf dat actuele moleculaire diagnostische informatie levert om de diagnose en behandeling van kanker te personaliseren. De testen van het bedrijf zijn gebaseerd op gepatenteerde genetische, epi-genetische (methylering) en andere moleculaire technologieën en helpen artsen met de diagnose van urologische kanker, prognose van herhalingsrisico en voorspelling van respons op een specifieke therapie. Het Europese hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Herstal, België, met laboratoriumbedrijf in Nijmegen, Nederland en het hoofdkantoor van de VS en laboratoriumbedrijf is gevestigd in Irvine, Californië. Bijzonderheden zijn beschikbaar op mdxhealth.com. Volg ons via social media: twitter.com/mdxhealth, facebook.com/mdxhealth en linkedin.com/company/mdxhealth.

Voor meer informatie:

Shalon Roth, EVP, Corporate Communications& Public Affairs
MDxHealth
+44 (0)7393 906278
shalon.roth@mdxhealth.com

Deze bedrijfsmededeling bevat toekomstgerichte verklaringen en ramingen met betrekking tot de verwachte toekomstige prestaties van MDxHealth en de markt waarin het actief is. Dergelijke uitspraken en ramingen zijn gebaseerd op aannames en beoordelingen van bekende en onbekende risico's, onzekerheden en andere factoren, die redelijk beschouwd zijn, maar foutief kunnen blijken te zijn. Werkelijke gebeurtenissen zijn moeilijk te voorspellen, kunnen afhangen van factoren die buiten het beheer van de onderneming liggen en kunnen materieel verschillend zijn. MDxHealth ontkent uitdrukkelijk elke verplichting om dergelijke toekomstgerichte verklaringen in deze versie te actualiseren om eventuele wijzigingen in de verwachtingen daarvan te weerspiegelen of om het even welke verandering in gebeurtenissen, voorwaarden of omstandigheden waarop een dergelijke verklaring is gebaseerd, tenzij wettelijk of wettelijk vereist. Deze bedrijfsmededelingvormt geen aanbieding of uitnodiging voor de verkoop of aankoop van aandelen of activa van MDxHealth in enige jurisdictie. Er mogen geen voordelen van MDxHealth worden aangeboden of verkocht binnen de Verenigde Staten zonder registratie volgens de Amerikaanse Securities Act van 1933, zoals gewijzigd, of in overeenstemming met een vrijstelling daarvan, en overeenkomstig de toepasselijke Amerikaanse effectenwetgeving.

OPMERKING: Het MDxHealth logo, MDxHealth, ConfirmMDx, SelectMDx, AssureMDx, PredictMDx en UrNCollect zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van MDxHealth SA. Alle andere handelsmerken en servicemerken zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.


Attachments

Nieuwe Lab Announcement