Ekstraordinær generalforsamling i NKT A/S


10. oktober 2017
Meddelelse nr. 25

Ekstraordinær generalforsamling i NKT A/S
Tirsdag den 10. oktober 2017 afholdtes ekstraordinær generalforsamling i NKT A/S, jf. selskabsmeddelelse nr. 20 af den 18. september 2017.

Generalforsamlingen vedtog følgende:
•  Delvis spaltning af NKT A/S, hvorved NKT A/S’ aktier i Nilfisk A/S og visse andre aktiviteter, aktiver og forpligtelser indskydes i et nystiftet dansk aktieselskab med navnet Nilfisk Holding A/S, jf. i øvrigt selskabsmeddelelse nr. 24 af 10. oktober 2017.

Følgende blev vedtaget for så vidt angår Nilfisk Holding A/S:
• Jens Due Olsen, René Svendsen-Tune, Anders Runevad, Jens Maaløe, Jutta af Rosenborg og Lars Sandahl Sørensen blev valgt som medlemmer af bestyrelsen for Nilfisk Holding A/S.
• Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab blev valgt som revisor for Nilfisk Holding A/S.
• Den fremlagte vederlagspolitik for bestyrelsen og direktionen i Nilfisk Holding A/S.
• Forslaget til vederlag til bestyrelsen for Nilfisk Holding A/S for 2017 med DKK 207.700 til formanden, DKK 138.500 til næstformanden og DKK 69.250 til hvert af de øvrige medlemmer.
• Forslaget til vederlag til formanden for revisionsudvalget i Nilfisk Holding A/S for 2017 med DKK 46.200 mens udvalgets andet medlem vederlægges med DKK 23.100.
• Forslaget til vederlag til vederlagsudvalgets og nomineringsudvalgets formand i Nilfisk Holding A/S for 2017 med DKK 23.100 til hver og det andet medlem af hvert udvalg vederlægges med DKK 11.550.

Følgende blev vedtaget for så vidt angår NKT A/S:
• Forslag om ændring af vederlagspolitikken for bestyrelsen og direktionen i NKT A/S og for direktionen i NKT A/S' forretningsenheder, som følge af spaltningen og en re-branding i NKT.
• Anders Runevad fratrådte NKT A/S’ bestyrelse og Andreas Nauen blev valgt som nyt medlem af selskabets bestyrelse.
• Følgende vedtægtsændringer:
• Bemyndigelse til bestyrelsen til at udstede konvertible obligationer. Vedtægterne tilføjes herefter en ny § 3.C samt § 3.D samt tilrettes for så vidt angår §§ 3.A.4 og 3.A.
• Ændring af henvisningerne til selskabets hjemmeside fra www.nkt.dk til www.nkt.com. Vedtægternes §§ 5.3, 5.7 og 11.3 tilrettes i overensstemmelse hermed. 

På et konstituerende bestyrelsesmøde i Nilfisk Holding A/S efter generalforsamlingen blev Jens Due Olsen valgt til formand og Lars Sandahl Sørensen valgt til næstformand. Hans Henrik Lund blev udpeget til koncerndirektør, og Karina Deacon blev udpeget til økonomidirektør.

Herudover blev udvalgsposterne i Nilfisk Holding A/S fordelt som følger:
Revisionsudvalg: Jutta af Rosenborg (formand for udvalget) og Jens Maaløe.
Nomineringsudvalg: Lars Sandahl Sørensen (formand for udvalget) og Jens Due Olsen.
Vederlagsudvalg: Jutta af Rosenborg (formand for udvalget) og Jens Maaløe.

Kontakt
Investor Relations: Michael Nass Nielsen, Head of Investor Relations, tlf.: +45 2494 1654
Presse:                   Helle Gudiksen, Head of Group Communications, tlf.: +45 2349 9098


Attachments

Ekstraordinær generalforsamling i NKT_25.pdf