Hoylu AB: Hoylu släpper Personal Edition som riktar sig mot fler användare och personlig anpassning


Hoylu meddelar idag att de släpper Hoylu Software Suite Personal Edition, ett paket som är specialdesignat för personlig inloggning och användning på bärbara datorer, surfplattor och personliga enheter.

Malmö, 12 oktober 2017: Hoylu, ett ledande företag inom samarbetslösningar för företag, meddelar idag att de släpper den officiella utgåvan av den uppdaterade Hoylu Software Suite Personal Edition. Denna version gör det möjligt att skapa användarkonton, så att olika Hoylu-användare kan logga in och skapa egna personliga arbetsytor, material, historia och ställa in personliga preferenser.

"Den här nya versionen förbättrar användarupplevelsen dramatiskt för kunder som använder vår mjukvara varje dag. Användare kan skapa konton, göra inställningar och omedelbart få värdefulla fördelar när det gäller arbetsplatsorganisation och delning, säger Travis Beaven, Chief Product Officer på Hoylu. "Möjligheten att anpassa programvaran till dina egna preferenser kombinerat med Anytime Collaboration och molnbaserade tjänster gör Hoylus mjukvara till det mest kraftfulla och flexibla samarbetssystemet som finns tillgängligt idag. Alla i ett företag kan ha sin egen version av Hoylus mjukvara som körs på sin egen enhet, vilket verkligen gör det möjligt att samarbeta överallt."

Den uppdaterade versionen innehåller också förbättringar i användbarhet av Hoylu's Anytime Collaboration-system, vilket gör det möjligt att samarbeta med medlemmar i arbetslaget var de än befinner sig i världen. Hoylu Sketch och Flow innehåller båda Anytime Collaboration och all molnbaserad funktionalitet. Applikationerna finns i alla utgåvor av Hoylu's mjukvara och kan köras på skärmväggar, skärmar, bärbara datorer, surfplattor och andra personliga enheter.

Hoylus lösningar och mjukvara erbjuder nya och spännande sätt att samarbeta bättre, snabbare och mer effektivt. Mjukvaran Hoylu Software Suite är baserad på år av forskning, och är designad för att erbjuda den bästa möjliga användarupplevelsen för enskilda personer eller grupper som arbetar med idéskapande, kreativt samarbete och presentationer.  

 

För mer information, kontakta:
Stein Revelsby, VD Hoylu +1 213 440 2499 Email: sr@hoylu.com

Karl Wiersholm, CFO Hoylu +1 425 829 2316 Email: kw@hoylu.com

 

Om Hoylu AB
Hoylu levererar lösningar för presentationer, idéskapande och samarbete, med fokus på användarupplevelsen. Hoylu inriktar sig främst på företagslösningar för kreativt samarbete, kombinerat med displayer och teknologier för intuitiv input. Detta inkluderar även Internet of Things och teknologier för att förenkla samarbete mellan olika geografiska platser, för att förenkla arbetsprocesser och uppnå högre effektivitet och kreativitet. För mer information, besök: www.hoylu.com eller www.introduce.se/foretag/hoylu

 

Kortnamn: Hoylu

Marknadsplats: Nasdaq First North Stockholm

Certified Adviser: Remium Nordic AB +46(0)84543200

 

Publicering
Denna information lämnades, genom ovanstående kontaktpersoners försorg, för offentliggörande 12 oktober 2017, kl 08.30.