VALOE OYJ:N MAKSUTON OSAKEANTI YHTIÖLLE ITSELLEEN


Valoe Oyj                                      Valoe Oyj Pörssitiedote 16.10.2017 klo 15.20

 

VALOE OYJ:N MAKSUTON OSAKEANTI YHTIÖLLE ITSELLEEN

Valoe Oyj:n ("Yhtiö") hallitus on päättänyt Yhtiön ja Bracknor Investmentin välisen 19.4.2017 hyväksytyn rahoitusjärjestelyn nojalla yhteensä enintään 2.570.825 uuden osakkeen maksuttomasta osakeannista Yhtiölle itselleen siten, että uusien osakkeiden merkintäaika alkoi 16.10.2017 ja päättyy 16.10.2018. Uusia osakkeita voidaan merkitä milloin tahansa merkintäajan kuluessa Yhtiön hallituksen päättämissä erissä kuitenkin siten, että Yhtiön hallussa tai pantattuna kulloinkin olevien omien osakkeiden lukumäärä (kulloinkin merkittävät uudet osakkeet mukaan lukien) ei milloinkaan ylitä yhtä kymmenesosaa kaikista Yhtiön osakkeista osakeyhtiölain 15 luvun 11 §:ssä tarkoitetulla tavalla.

Yhtiö toteuttaa maksuttoman osakeannin itselleen edellä mainitun rahoitusjärjestelyn osittaiseksi toteuttamiseksi rahoitusjärjestelyn ehtojen mukaisesti. Uusia osakkeita voidaan käyttää ainoastaan edellä mainitun rahoitusjärjestelyn toteuttamiseksi siten, että Yhtiön hallussa olevia uusia osakkeita annetaan Bracknor Investmentille sen merkitessä osakkeita sille rahoitusjärjestelyssä annettujen vaihtovelkakirjalainojen ja warranttien nojalla. Siltä osin kuin kaikkia Yhtiön merkitsemiä uusia osakkeita ei ole tarpeen antaa Bracknor Investmentille edellä sanotun mukaisesti, Yhtiö mitätöi ne.

Uudet osakkeet ovat samaa lajia kuin Yhtiön muut osakkeet ja tuottavat niiden rekisteröinnistä alkaen samat osakeoikeudet kuin Yhtiön vanhat osakkeet.

Yhtiö on 16.10.2017 merkinnyt yhteensä 525.000 kappaletta sille annissa suunnattuja uusia osakkeita ("Merkityt Osakkeet").

Merkittyjen Osakkeiden kaupparekisteriin merkitsemisen jälkeen Yhtiöllä on kaikkiaan 5.269.436 osaketta, joista yhteensä 525.824 on yhtiön hallussa.

Merkityt Osakkeet merkitään kaupparekisteriin arviolta 23.10.2017 ja Yhtiö hakee uusien osakkeiden listaamista Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle arviolta lokakuun 2017 loppuun mennessä.

Mikkelissä 16. päivänä lokakuuta 2017

Valoe Oyj

HALLITUS

 

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Iikka Savisalo, Valoe Oyj
p. 0405216082
email: iikka.savisalo@valoe.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.valoe.com

Valoen toimiala muodostuu uusiutuvaan energiaan, erityisesti aurinkosähköön, liittyvistä sovellutuksista. Valoe myy sen omaan teknologiaan pohjautuvaa automaattista aurinkosähkömodulien valmistustekniikkaa, modulien valmistuslinjoja, moduleita sekä modulien avainkomponentteja. Valoen pääkonttori on Mikkelissä.