AS “MADARA Cosmetics” veebiseminari salvestus ja presentatsioon


Tallinn, Eesti, 2017-10-17 14:15 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

Vastavalt 26. septembril, 2017 Läti Finants- ja Kapitaliturgude Komisjoni poolt registreeritud „AS MADARA Cosmetics“ aktsiate avaliku pakkumise prospektile viiakse pakkumine läbi ainult Eestis ja Lätis.

Infoks: antud teave on vaid informatiivse tähendusega ning pole mõeldud investeerimisotsuste langetamiseks. Enne otsuse vastuvõtmist nendesse aktsiatesse investeerimise kohta on vajalik tutvuda registreeritud aktsiate emissiooniprospekti reeglite ja tingimustega, samuti hinnata, kas konkreetne investeerimistoode on vastavuses Teie investeerimisportfelli, huvide ja riskiprofiiliga.

 

Eile, 16.oktoobril, 2017 toimus AS “MADARA Cosmetics” veebiseminar. Veebiseminari viis läbi AS „MADARA Cosmetics“ juhatuse liige ja aktsionär Uldis Iltners kes tutvutas ettevõtet andes ülevaate ettevõtte kiirest kasvust, finantsidest ja ekspordist. Samuti investeeringute kasutamisest ning tegi sektorist üldise ülevaate. Uldis Iltners tutvustas lähemalt ka ettevõtte aktsiate esmase avaliku pakkumise (IPO) läbiviimist.

AS “MADARA Cosmetics” veebiseminari salvestus on kättesaadav siin: ej.uz/MDARA_rec
Veebiseminari presentatsioon on lisatud.

 

Täiendav informatsioon:
info@madaracosmetics.com
+371 66154811

Nasdaq Baltic
Issuer Services
+372 640 8800
www.nasdaqbaltic.com

 

Nasdaq Balti koondnimetus hõlmab Nasdaq kontserni kuuluvaid börse, reguleeritud turge ja alternatiivturge First North, mida korraldavad Nasdaq'i turukorraldajad Balti riikides, st Nasdaq Tallinn AS, Nasdaq Riga AS ja AB Nasdaq Vilnius.


Attachments

MADARA Cosmetics ENG.pdf