Source: Heeros Oyj

Heeros Oyj: Heeroksen omistajapohjaan merkittävä muutos

 

Heeros Oyj

Yhtiötiedote 13.11.2017 klo 13.15

Heeroksen omistajapohjaan merkittävä muutos

Heeros Oyj:n pääomistaja Pekka Räisänen on myynyt 20,7 % yhtiön osakkeista joukolle sijoittajia. Sijoittajajoukkoon kuuluvat suoraan tai sijoitusyhtiöidensä kautta muun muassa Marko Kauppi, Ville Skogberg, Petri Tuutti, Vesa Puttonen, Mika Heikkilä ja Riku Asikainen. Kauppojen jälkeen Heeroksen kolme suurinta omistajaa ovat Pekka Räisänen (21,1 %), toimitusjohtaja Matti Lattu (12,8 %) ja Keskinäinen vakuutusyhtiö Elo (7,5 %)


"On tärkeää, että pääsemme laajentamaan Heeroksen omistuspohjaa kokeneilla ja aktiivisilla sijoittajilla yhtiön tämän hetkisessä kehitysvaiheessa.  Osakekaupan jälkeen olen ja aion pysyä jatkossakin Heeroksen merkittävänä omistajana. Osakekauppa tukee mielestäni hyvin Heeroksen tulevien vuosien kasvustrategiaa.", Pekka Räisänen toteaa.


"Hienoa päästä mukaan kehittämään Heerosta sen pitkäjänteisenä ja aktiivisena omistajana. Suomi ja Heeros ovat taloushallinnon digitalisaatiossa edelläkävijöitä. Heeroksen modulaarinen ja kattava ohjelmistopaketti on toteutettu ajan hengen mukaisesti pilvipohjaisena ohjelmistopalveluna, niin sanottuna SaaS-palveluna. Tältä pohjalta on hyvä ponnistaa seuraavalle tasolle", sijoittaja Marko Kauppi kommentoi.

Lisätietoja:
Heeros Oyj, toimitusjohtaja Matti Lattu, puhelin 040 762 5525
Sähköposti: matti.lattu@heeros.com

Hyväksytty neuvonantaja: Ernst & Young Oy, puhelin 0207 280 190
Sähköposti: antti.uusitalo@fi.ey.com

Heeros lyhyesti
Heeros Oyj on suomalainen sähköisiin SaaS (Software-as-a-Service)-pohjaisiin taloushallinnon ratkaisuihin erikoistunut ohjelmistoyritys.
Heeroksen asiakkaita ovat pääasiassa tilitoimistot sekä pienten ja keskisuurten yritysten talousosastot. Heeroksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja muut Suomen toimistot Jyväskylässä ja Turussa. Vahvasti kansainvälistymiseen panostavalla Heeroksella on lisäksi ulkomaiset toimipisteet Rotterdamissa ja Tukholmassa.


Heeros-konsernin liikevaihto 31.12.2016 päättyneellä tilikaudella oli 6,6 miljoonaa euroa ja käyttökate 0,5 miljoonaa euroa. Vuoden 2016 liikevaihdosta oli 86% jatkuvaa eli kuukausimaksuista ja transaktiomaksuista muodostuvaa tasaista tulovirtaa. Kaupankäynti Heeroksen osakkeilla First North -markkinapaikalla alkoi 10.11.2016 kaupankäyntitunnuksella HEEROS. www.heeros.com

Attachments: