Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Investin


    

 


Generalforsamling i

Investeringsforeningen Investin

 

Investeringsforeningen Investin afholder ordinær generalforsamling mandag den 23. april 2018 kl. 11.30 hos Nykredit Portefølje Administration A/S, Kalvebod Brygge 1-3 (Auditoriet), 1780 København V.

Dagsorden

1.         Fremlæggelse af årsrapport til godkendelse, herunder ledelsens beretning for det forløbne regnskabsår og eventuelt forslag til anvendelse af provenu ved formuerealisationer samt godkendelse af bestyrelsesmedlemmernes honorar

2.         Forslag fremsat af investorer eller bestyrelsen – se nedenfor

3.         Valg af medlemmer til bestyrelsen

4.         Valg af revision

5.         Eventuelt

Ad 2:    Bestyrelsen har fremsat forslag om ændring af vedtægterne.

Ad 3:    Alle bestyrelsesmedlemmer er på valg. Der foreslås genvalg af den samlede bestyrelse, der består af professor Jesper Lau Hansen, advokat Kim Høibye. Carsten Lønfeldt kan i henhold til vedtægternes bestemmelser ikke genopstille, og som nyt medlem foreslås direktør Mads Jensen.

Ad 4:    Bestyrelsen foreslår genvalg af Ernst & Young Godkendt Revisionspartnerselskab som revisor.

Dagsorden samt den reviderede årsrapport med tilhørende revisionspåtegning og det fuldstændige forslag til generalforsamlingen er tilgængelig på foreningens kontor, Kalvebod Brygge 1-3, 1780 København V. Den reviderede årsrapport med tilhørende revisionspåtegning fremsendes til alle navnenoterede investorer, der fremsætter begæring herom, ligesom den kan findes på investin.dk.

Bestilling af adgangskort til generalforsamlingen kan ske ved henvendelse til foreningens kontor, Kalvebod Brygge 1-3, 1780 København V eller på tlf. 44 55 91 10 senest den 16. april 2018.

Stemmeret på generalforsamlingen kan alene udøves for de andele, som 1 uge forud for generalforsamlingen er noteret på navn i foreningens register over investorer.

Det skal for god ordens skyld oplyses, at der ikke på generalforsamlingen vil være indlæg fra de respektive afdelingers investeringsrådgivere.

København, den 26. marts 2018

Bestyrelsen
Investeringsforeningen Investin

GF_indkaldelse_Inv_Investin_23_04_2018_inkl_aendringer


Attachments

GF_indkaldelse_Inv_Investin_23_04_2018_inkl_aendringer