Ytterligare Expresskassor till MAX Burgers, ordervärde drygt 3 Mkr


För att möta det ökande behovet av självbetjäning i restaurang, har MAX Burgers beställt ytterligare Expresskassor från West International, till ett initialt värde av drygt 3 Mkr.

Betydelsen av självbetjäning fortsätter att öka inom restaurangbranschen. Det spar tid och pengar för både gästen och restaurangen. Under exempelvis lunchrusningar kan långa köer många gånger få gäster att vända i dörren och gå någon annanstans. Självbetjäning är ett effektivt sätt att hantera sådana toppar i efterfrågan, men med bibehållen servicegrad utan att personalkostnaderna ökar.

Självbetjäningskioskerna, s.k. Expresskassor, ingår som en del i MAX digitala strategi för att tillhandahålla flexibla tjänster för sina gäster. Användningen av Expresskassorna har blivit en succé hos MAX och en väldigt stor del av gästerna använder sig av dessa.

Leveranserna beräknas genomföras under det andra kvartalet 2018.


För ytterligare information kontakta:

Sten Karlsson, vd West International AB
Mobil: 070-555 6065
E-post: sten.karlsson@westint.se


Bolagets Certified Adviser är Erik Penser Bank, 08-463 80 00.

Denna information är sådan information som West International AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 4 maj 2018 kl. 08:25 CET.

Bilaga


Attachments

Pressmeddelande 20180504_Expresskassor till MAX Burgers