Source: Heeros Oyj

Heeros Oyj: Heeros Oyj ja Innox Oy yhteistyöhön - laskutukseen lisää automaatiota

Heeros Oyj
Lehdistötiedote 15.5.2018 klo 10.00

Heeros Oyj ja Innox Oy yhteistyöhön - laskutukseen lisää automaatiota

Heeros Oyj ja Innox Oy ovat käynnistäneet yhteistyön palvelemaan tilitoimistoja. Molemmilla ohjelmistoilla on vahva jalansija kotimaan tilitoimistoissa ja ratkaisuiden ominaisuudet täydentävät hyvin toisiaan, Heeroksen tarjotessa tilitoimistoille talous- ja palkkahallinnon työkalut ja Innoxin tarjotessa toiminnanohjauksen. Yhteistyön myötä ohjelmistot ovat integroitu toisiinsa niin, että muun muassa laskutusaineisto siirtyy suoraan Innoxista Heerokseen. Integraatio pohjautuu Heeroksen Connecta-alustaan. Yhteistyösopimus sisältää myös yhteisiä myynti- ja markkinointitoimenpiteitä.

"Uskon että yhteistyö hyödyttää meidän molempien asiakkaita ja parantaa ohjelmistojen kilpailukykyä. Olemme nähneet jo jonkin aikaa, että tilitoimistojen asiakaskunnassa on tarve tehokkaalle asiakashallinnalle ja toiminnanohjaukselle. Olen iloinen, että pystymme jatkossa tarjoamaan toiminnot yhteistyökumppanin avulla.", toteaa Heeroksen toimitusjohtaja Matti Lattu.

"Integraation ansiosta Innoxia ja Heerosta käyttävien tilitoimistojen laskutus nopeutuu ja helpottuu entisestäänkin. Uudet Heeros/Innox tilitoimistot puolestaan saavat kattavan ohjelmistokokonaisuuden ohessa laskutusjärjestelmän, joka mullistaa heidän laskutuksensa tarkkuudella, helppoudella ja nopeudella. Lisäksi tilitoimistot saavat erittäin tarkkaa reaaliaikaista tietoa asiakaskannattavuudesta ja organisaation tehokkuudesta", kertoo Innox Oy:n toimitusjohtaja Arto Kosonen.

Heeroksen ja Innoxin yhteinen asiakas Raision Tilitoimisto on toiminut yhteistyön pilottiasiakkaana. Ensimmäisessä vaiheessa integraatio otettiin käyttöön Raision Tilitoimiston tytäryhtiössä TiliVallussa. Laskutusaineiston siirto tuotantoon onnistui moitteetta. "Halusimme aluksi varmistaa, että kaikki aineisto varmasti siirtyy, myös kustannuspaikkatieto. Siirrot toimivat kuitenkin täysin luotettavasti ja kuukausilaskutuksessa ajansäästö on merkittävä. Siirrymme jatkossa koko yritysryhmän osalta Innoxin ja Heeroksen tuotteisiin", kiittää sähköisestä taloushallinnosta vastaava Orvokki Ketonen Raision tilitoimistosta. 

Heeros lyhyesti

Heeros on suomalainen sähköisiin SaaS (Software-as-a-Service) -pohjaisiin taloushallinnon ratkaisuihin erikoistunut ohjelmistoyritys. Heeroksen asiakkaita ovat pääasiassa tilitoimistot sekä pienten ja keskisuurten yritysten talousosastot. Heeroksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja muut Suomen toimistot Jyväskylässä ja Turussa. Vahvasti kansainvälistymiseen panostavalla Heeroksella on lisäksi ulkomaiset toimipisteet Rotterdamissa ja Tukholmassa.


Heeros-konsernin liikevaihto 31.12.2017 päättyneellä tilikaudella oli 7,3 miljoonaa euroa. Vuoden 2017 liikevaihdosta oli yli 90% jatkuvaa eli kuukausimaksuista ja transaktiomaksuista muodostuvaa tasaista tulovirtaa. Heeroksen osake on listattu First North -markkinapaikalla kaupankäyntitunnuksella HEEROS.

Innox lyhyesti

Innox Oy on pilvipalveluita (SaaS) tarjoava kotimainen ohjelmistoyritys, jonka päätuote on taloushallinnon ammattilaisille kehitetty Innox Toiminnanohjaus. Innox Oy on Vantaalla toimiva perheyritys, jonka tärkeimmät asiakasryhmät ovat tilitoimistot ja tilintarkastajat.

Lisätietoja
Heeros Oyj, toimitusjohtaja Matti Lattu, puhelin 040 762 5525
Sähköposti: matti.lattu@heeros.com

Hyväksytty neuvonantaja: Ernst & Young Oy, puhelin 0207 280 190
Sähköposti: antti.uusitalo@fi.ey.com

Innox Oy, toimitusjohtaja  Arto Kosonen, puhelin 040 844 7854
Sähköposti: arto.kosonen@innox.fi