William Demant: Investor news - William Demant og Philips nye partnere på høreområdet


Investor news3. august 2018

William Demant og Philips nye partnere på høreområdet

Med udgangspunkt i en fælles vision om at forbedre menneskers livskvalitet ved hjælp af innovative sundhedsydelser vil William Demant introducere Philips-brandede høreløsninger på det globale marked. Dette nye samarbejde vil ikke kun ændre den måde, vi opfatter høresundhed på, men også udvide definitionen af høresundhed til gavn for slutbrugeren og hørespecialister.

København, Danmark – William Demant, verdensførende inden for høresundhed, har i dag meddelt, at de via en licensaftale har indgået et samarbejde med Philips med henblik på at lancere Philips-brandede løsninger til høresundhedsområdet. Samarbejdet, hvor William Demants førende position i verden inden for høreapparatteknologi kombineres med Philips’ globale tilstedeværelse på sundhedsområdet, vil forbedre hele oplevelsen af hørebehandling og samtidig understøtte en sund livsstil og et aktivt liv for endnu flere mennesker med høretab. Derudover vil løsningerne give hørespecialister helt unikke muligheder i et marked, der konstant udvikler sig.

“Jeg er glad for og stolt over, at vi nu indleder et samarbejde med Philips – et af verdens bedst kendte og mest pålidelige brands på sundhedsområdet. Vi ser et tydeligt match mellem William Demants teknologiske knowhow og Philips’ bredere udbud af sundhedsløsninger. Ved at indgå et samarbejde med Philips får vi en helt unik mulighed for at løfte ’connected’ hørebehandling op på et endnu mere avanceret niveau og tilbyde nye, spændende løsninger inden for integrerede sundhedsydelser til gavn for både hørespecialister og mennesker med høretab,” siger Søren Nielsen, koncernchef og adm. direktør for William Demant.

“Vi er begejstrede for det nye samarbejde med William Demant, da de er førende inden for audiologi og innovativ høreteknologi. Sammen vil vi medvirke til at øge livskvaliteten for endnu flere mennesker, der lever med høretab, og opfylde vores fælles vision om at skabe en sundere verden gennem innovation,” siger Andrew Mintz, SVP, Head of Global Brand Licensing hos Philips.

Sundhed, omsorg og innovation er hjørnesten i både William Demants og Philips’ vision, og partnerskabet er derfor et godt match for fremtiden. Derudover vil det også styrke og tilføje værdi til begge selskabers ambition om at forbedre menneskers livskvalitet.

Yderligere detaljer om samarbejdet vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.

* * * * * * *

Yderligere information:
Koncernchef og adm. direktør Søren Nielsen
Telefon +45 3917 7300
www.demant.com
Øvrige kontaktpersoner:
CFO René Schneider
IR-chef Søren B. Andersson
IR Officer Mathias Holten Møller
Kommunikationschef Trine Kromann-Mikkelsen

Om William Demant
William Demant tilbyder løsninger og tjenesteydelser, der direkte eller indirekte hjælper mennesker med høretab i deres kontakt og kommunikation med verden omkring dem. William Demant, som er noteret på Nasdaq København, er en global koncern, som er ledende og aktiv inden for alle aspekter af høresundhed – fra høreapparater og høreimplantater til diagnostisk udstyr – og som har en vision om at lette livet for mennesker med høretab. Koncernen opererer på et globalt marked og har aktiviteter i mere end 130 lande.

Vedhæftet fil


Attachments

180803 Investor news - William Demant og Philips nye partnere