Source: Heeros Oyj

Heeros Oyj: Heerokselle 1,2 miljoonan euron rahoitus kansainvälistymiseen ja kasvuun

Heeros Oyj

Yhtiötiedote 7.8. 2018 klo 15:25

Heerokselle 1,2 miljoonan euron rahoitus kansainvälistymiseen ja kasvuun

Heeros Oyj:lle on myönnetty 1,2 miljoonan kansainvälistymis- ja kasvurahoitus. Rahoitus koostuu 1 miljoonan euron Euroopan investointipankin (EIR) takaamasta lainasta ja 200 000 euron tililimiitin korotuksesta. Finnvera osallistuu myös lainan takaamiseen. Rahoituksella Heeros varmistaa riittävän käyttöpääoman kansainvälisen kasvustragian toteuttamiseksi ja kotimaan myyntivoiman kehittämiseksi. Rahoitus myönnetään Euroopan investointirahaston (EIR) hallinnoimasta SME Initiative Finland -ohjelmasta ja sen toteuttaa käytännössä Nordea.

"Olemme saaneet Hollannin tytäryhtiömme liiketoiminnan hyvään kasvuun ja näkymät on erittäin lupaavat. Tulemme panostamaan digitaaliseen markkinointiin ja myyntivoiman lisäämiseen Hollannissa ja Suomessa. Uskomme Heeroksen asiakasmäärien jatkavan kasvuaan ja nyt myönnetty rahoitus varmistaa, että pystymme investoimaan suunnitellusti ja toteuttamaan strategiaamme.", toteaa Heeroksen toimitusjohtaja Matti Lattu.

Heeros lyhyesti
Heeros on suomalainen sähköisiin SaaS (Software-as-a-Service) -pohjaisiin taloushallinnon ratkaisuihin erikoistunut ohjelmistoyritys. Heeroksen asiakkaita ovat pääasiassa tilitoimistot sekä pienten ja keskisuurten yritysten talousosastot. Heeroksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja muut Suomen toimistot Jyväskylässä ja Turussa. Vahvasti kansainvälistymiseen panostavalla Heeroksella on lisäksi ulkomaiset toimipisteet Rotterdamissa ja Tukholmassa.

Heeros-konsernin liikevaihto 31.12.2017 päättyneellä tilikaudella oli 7,3 miljoonaa euroa. Vuoden 2017 liikevaihdosta oli yli 90% jatkuvaa eli kuukausimaksuista ja transaktiomaksuista muodostuvaa tasaista tulovirtaa. Heeroksen osake on listattu First North -markkinapaikalla kaupankäyntitunnuksella HEEROS.

.

Lisätietoja
Heeros Oyj, toimitusjohtaja Matti Lattu, puhelin 040 762 5525
Sähköposti: matti.lattu@heeros.com

Hyväksytty neuvonantaja: Ernst & Young Oy, puhelin 0207 280 190
Sähköposti: antti.uusitalo@fi.ey.com