SANTA BARBARA, Calif., Sept. 11, 2018 (GLOBE NEWSWIRE) -- Sonos, Inc. (“Sonos”) (Nasdaq: SONO) telah mengeluarkan keputusan kewangannya untuk suku tahun fiskal ketiga 2018 dalam surat kepada para pemegang saham yang terdapat di bahagian perhubungan pelabur di laman webnya. Untuk melihat surat tersebut, sila lawati: https://investors.sonos.com/investors/default.aspx

Seperti yang diumumkan sebelum ini, Sonos akan menjadi tuan rumah panggilan persidangan dan Soal Jawab untuk membincangkan keputusan tersebut pada pukul 5:00 pagi. Waktu Timur hari ini. Satu siaran langsung dan ulangan panggilan persidangan dan Soal Jawab akan dapat diakses di: https://investors.sonos.com/news-and-events/default.aspx.  Ulang siar akan tersedia selama sekurang-kurangnya satu tahun selepas selesai panggilan.

Panggilan persidangan juga boleh diakses dengan mendail (866) 393-4306, dengan ID persidangan 6098946. Peserta di luar A.S. boleh mendail bebas tol (734) 385-2616.

Mengenai Sonos
Sonos ialah peneraju sistem bunyi rumah pintar wayarles berbilang bilik. Sebagai pencipta audio rumah wayarles pelbagai ruang, inovasi Sonos membantu dunia mendengar lebih baik dengan memberi orang akses kepada kandungan yang mereka suka dan membolehkan mereka mengawalnya walau apapun yang mereka pilih. Dikenali dengan memberikan pengalaman mendengar muzik yang tiada tandingannya, reka bentuk rumah yang bijaksana, kesederhanaan penggunaan dan platform terbuka, Sonos melebarkan kandungan sonik yang ada kepada sesiapa sahaja.  Sonos beribu pejabat di Santa Barbara, California. Ketahui lebih lanjut di www.sonos.com.

Sumber: Sonos

Hubungan:
Untuk Pelabur:
IR@sonos.com

Untuk Media:
PR@sonos.com