TECHNOPOLIS PLC            SIJOITTAJAUUTINEN         12.10.2018 klo 17:30


Technopolis on sopinut kuuden kuukauden stand still -ajanjaksosta olemassa olevien rahoitusjärjestelyjensä osalta

Suurin osa Technopoliksen ja joidenkin sen tytäryhtiöiden olemassa olevista rahoitussopimuksista sisältää määräysvallan muutoksiin liittyviä ehtoja. Ne voisivat rikkoutuessaan johtaa muun muassa pakolliseen ennenaikaiseen maksuvelvollisuuteen tai siihen, että kyseisillä rahoittajilla olisi oikeus vaatia olemassa olevien lainojen nopeampaa takaisinmaksua, peruuttaa sitoumuksensa tai irtisanoa kyseiset rahoitusjärjestelyt.

Kildare Nordic Acquisitions S.à r.l ilmoitti tänään toteuttavansa julkisen ostotarjouksen kaikista Technopoliksen liikkeeseen lasketuista ja ulkona olevista osakkeista. Tämän seurauksena edellä mainitut määräysvallan muutoksiin liittyvät ehdot rikkoutuisivat ostotarjouksen toteuttamishetkellä.

Technopolis on saanut kaikilta liikepankeilta suostumuksen kuuden kuukauden stand still -ajanjaksolle, minkä ajaksi kyseiset rahoittajat ovat luopuneet kaikista oikeuksistaan määräysvallanmuutostilanteessa, joka seuraa Kildare Nordic Acquisitions S.à r.l:n ostotarjouksen toteutuessa.

Saadut suostumukset ja oikeuksista luopumiset asettavat tiettyjä rajoituksia, joiden mukaan Technopolis ei muun muassa voi päättää osingonmaksusta tai jakaa osinkoa, eikä lunastaa tai ostaa takaisin Technopoliksen osakepääomaa stand still -ajanjakson aikana.

Technopolis Oyj

Sami Laine
talousjohtaja
Puh. 040 502 7083


Technopolis on työympäristöjen asiantuntija. Tarjoamme tehokkaita ja joustavia toimitiloja, coworking-tiloja ja niihin liittyviä palveluita. Hoidamme kaiken työtilojen suunnittelusta sekä aula- ja kokouspalveluista ravintoloihin ja siivoukseen. Olemme sitoutuneet asiakastyytyväisyyteen ja omistaja-arvon kasvattamiseen. Meillä on 17 kampusta, joissa toimii 1 600 asiakasyritystä ja niiden 50 000 työntekijää kuudessa maassa Pohjoismaissa ja Itämeren alueella. Technopolis Oyj (TPS1V) on listattu Nasdaq Helsinkiin. www.technopolis.fi