Ramirentin uudistuva brändi tukee yhtiön kasvustrategiaa


Ramirent Oyj                                            Lehdistötiedote                                         7.11.2018 klo 16:00

Ramirent on yksi Euroopan konevuokrausmarkkinan johtavista toimijoista ja sen brändiin yhdistetään korkea laatu ja turvallisuus. Yhtiö on julkistanut tänään virallisesti uudistuvan brändinsä, joka tähtää kiinnostavuuden lisäämiseen erityisesti yhtiön pienten ja keskisuurten asiakkaiden keskuudessa. Samalla yhtiö vahvistaa edelleen asemaansa suurten asiakkaiden ensisijaisena valintana. Brändi heijastaa Ramirentin pyrkimystä parantaa palvelutasoaan rakentamalla alan tehokkainta toimitusketjua.
                                                                                                
"Ramirent on erittäin vahva pelaaja - erityisesti suurten asiakkaidemme keskuudessa - ja niin haluamme olla vastaisuudessakin. Haluamme kuitenkin parantaa asemaamme pienten ja keskisuurten asiakkaiden kumppanina tarjoamalla heille vertaansa vailla olevaa palvelua. Brändi pohjautuu uuteen missioomme, jonka mukaisesti haluamme tarjota sujuvaa palvelua positiivisella asenteella. Haluamme, että Ramirentin nimi tunnetaan jatkossa siitä", sanoo Tapio Kolunsarka, Ramirentin toimitusjohtaja.

Konevuokraamo palveluksessasi

Yhtiön uudistuva brändi hakee inspiraationsa suoraviivaisuudesta ja yksinkertaisuudesta. Yhdessä ruotsalaisen NoA Agencyn kanssa työskennellyt Ramirent kutsui asiakkaansa ja työntekijänsä mukaan suunnitteluun ja brändiuudistuksen taustaksi tehtyyn strategiatyöhön.

"Projektin tarkoitus ei ollut tehdä radikaalia muutosta, vaan selkeyttää sitä, mikä yhtiö tänä päivänä on. Moderni ilme kunnioittaa Ramirentin historiaa, mutta se on optimoitu erityisesti digitaalisesta näkökulmasta. Lopputulos on jo nähtävillä verkkosivuillamme osoitteessa ramirent.com. Uudistuva brändi jalkautuu kaikkiin toimintamaihimme syksystä 2018 eteenpäin", kertoo Terhi Jokinen, Ramirent-konsernin viestintäpäällikkö.

Brändin uudistumisen myötä Ramirent selkeyttää entisestään rooliaan koneita vuokraavana palveluyrityksenä. Samassa yhteydessä yhtiö esittelee uuden brändiviestin: "Gear up".

"Gear up viestii siitä, miten pitkä alan kokemuksemme, laaja konevalikoimamme sekä niihin liittyvät palvelut auttavat asiakkaitamme tekemään oman työnsä entistä paremmin - niin turvallisuuden kuin tehokkuudenkin näkökulmasta."

Ramirentin kaupankäyntitunnus muuttui RAMI:ksi

Ramirentin tuotteiden ja palveluiden tunniste, etuliite RAMI, liitetään nyt myös Ramirentin kaupankäyntitunnukseen. Tunnuksen muutos RMR1V:stä RAMI:ksi tuli voimaan Nasdaq Helsingin INET-kaupankäyntijärjestelmässä 7. marraskuuta, 2018 alkaen. Samalla myös yhtiön liikkeeseenlaskijatunnus on muutettu RMR:sta RAMI:ksi. 

Lisätietoja
Terhi Jokinen, konsernin viestintäpäällikkö, Ramirent Oyj,
puh: +358 207 502 086, terhi.jokinen@ramirent.com

RAMIRENT on johtava palveluyritys, joka tarjoaa konevuokrausta rakentamiseen sekä muuhun teollisuuteen. Autamme asiakkaitamme työskentelemään turvallisesti ja tehokkaasti vuokraamalla juuri heille sopivia koneita sekä palvelemalla sujuvasti ja positiivisella asenteella. Ramirentissa on 2 900 työntekijää 300 konevuokraamossa Pohjois- ja Itä-Euroopassa. Vuonna 2017 Ramirent-konsernin myynti oli 724 miljoonaa euroa. Ramirent on noteerattu Helsingin pörssissä. Ramirent - Gear up. Konevuokraamo palveluksessasi

Jakelu: NASDAQ OMX Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.ramirent.com