Source: Heeros Oyj

Heeros Oyj: Heerokselle puitesopimus Cavotec Group:n kanssa laskuautomaatiosta

Lehdistötiedote 30.11.2018

Heeros Oyj

klo 8.00

Heerokselle puitesopimus Cavotec Group:n kanssa laskuautomaatiosta

Heeros on solminut puitesopimuksen Cavotec Group:n kanssa Heeroksen laskujen käsittelyjärjestelmästä.  Cavotec on käyttänyt Heerosta jo kolmessa maassa aiemmin ja puitesopimuksen myötä Heeros laajenee koko konserniin, joka toimii noin 20 maassa. Ratkaisussa Heeroksen ohjelmisto on integroitu Cavotecin Microsoft Dynamics Nav -ERP -ratkaisuun ja Heeroksella käsitellään sisääntulevat osto- ja lähtevät myyntilaskut. Sopimukseen kuuluu myös sähköinen arkistointi sekä ostolaskujen validointipalvelu. Toteutus alkaa ensivaihessa Euroopassa Ruotsissa ja Iso-Britanniassa.

"Olen todella iloinen Cavotecin luottamuksesta Heerokseen. Sopimus tukee Heeroksen kansainvälistymisstrategiaa ja pystymme tarjoamaan Cavotecille osaamistamme niin paperi- kuin verkkolaskun käsittelyssäkin. Heeros on saavuttanut luotettavan liiketoimintakumppanin aseman Cavotec -konsernissa ja uskon yhteistyön olevan jatkossakin molemmille osapuolille hyödyllinen. Toteutamme sopimuksen myötä vahvasti asiakaslupaustamme: Koska taloushallinto on palvelua", toteaa Matti Lattu, Heeroksen toimitusjohtaja.

Lisätietoja
Heeros Oyj, toimitusjohtaja Matti Lattu, puhelin 040 762 5525
Sähköposti: matti.lattu@heeros.com
Heeros lyhyesti

Heeros on sähköisiin SaaS (Software-as-a-Service) -pohjaisiin taloushallinnon ratkaisuihin erikoistunut ohjelmistoyritys. Heeroksen asiakkaita ovat pääasiassa tilitoimistot sekä pienten ja keskisuurten yritysten talousosastot. Heeroksen pääkonttori sijaitsee Helsingissä ja muut Suomen toimistot Jyväskylässä ja Turussa. Vahvasti kansainvälistymiseen panostavalla Heeroksella on lisäksi ulkomaiset tytäryhtiöt Hollannissa ja Ruotsissa.

Heeros-konsernin liikevaihto 31.12.2017 päättyneellä tilikaudella oli 7,3 miljoonaa euroa. Vuoden 2017 liikevaihdosta oli yli 90% jatkuvaa eli kuukausimaksuista ja transaktiomaksuista muodostuvaa tasaista tulovirtaa. Heeroksen osake on listattu First North -markkinapaikalla kaupankäyntitunnuksella HEEROS.

Cavotec lyhyesti

Cavotec haluaa rakentaa tulevaisuuden maailmasta puhtaamman, turvallisemman ja tehokkaamman, luomalla innovatiivisia järjestelmiä laivoille, lentokoneille ja liikkuvalle kalustolle. Cavotec on alansa johtava asiantuntijayritys, jonka menestys perustuu korkealuokkaiseen sovellus- ja innovointiosaamiseen. Cavotec toimii 30 maassa ympäri maailmaa ja on sitoutunut minimoimaan ympäristövaikutuksia kehittämällä edistyksellistä tekniikkaa asiakkailleen. www.cavotec.com