Selskabsmeddelelse 23/2018

5. december 2018

CVR.: 26518199


Aktiebaseret trading for 200 mio. i november 2018

NPinvestor Fondsmæglerselskab A/S, der er et 100% ejet datterselskab af det First North-listede selskab NPinvestor.com A/S, havde i november en handelsomsætning på ca. 200 mio. kr. i aktier og aktie-relaterede handelsinstrumenter.

- Vi er stadig meget små og kun lige taget de første par små skridt, men med en stigende tilgang af kunder og aktie-relateret handelsomsætning på 200 mio. kr. på en måned, viser at forretningen er i gang og udvikler sig. Der er fortsat meget vi skal arbejde med og der er lang vej mod mål, men det er opløftende at kunne konstatere fremgang på kommercielle forhold, siger direktør Martin Lykke fra NPinvestor Fondsmæglerselskab.

Han understreger, at november har bevist, at selskabets forretningsmodel med Copy Trading fungerer. Når de rette Copy trader Masters er tilgængelige via selskabets handelsplatform Straticator, så kan det også tiltrække kunder.

Ideen er, at kunder hos NPinvestor.com automatisk kopierer de aktiehandler eller valutahandler, som eksperter foretager, og det sker direkte på kundens egen konto i NPinvestor.com’s handelsplatform i Straticator. Dermed kan kunder f.eks. automatisk kopiere succesfulde daytraders eller mere langsigtede investeringseksperters handler.

- Vi forventer i den kommende tid at præsentere flere Copy Trader Master strategier, som kunderne kan kopiere. Vores udvikling afhænger af at vi indgår samarbejde med gode Copy Trader Masters, for kundegrundlaget er der, siger Martin Lykke.

Værdiskabende investorer og tradere som er nysgerrige på at høre mere om hvordan man bliver en Copy Trader Master er velkomne til at tage kontakt til Martin Lykke (martin@npinvestor.com) og læse mere på NPinvestor.com.

Selskabet iværksatte en række social media og marketing-tiltag i efteråret, men timingen har ikke været optimal.

- De store kursfald på aktiemarkedet i oktober havde en meget negativ effekt på den forventede kundetilgang, men lige så dårlig oktober var, lige så god har november været, siger Martin Lykke.

Første handelsdag i december var den hidtil bedste med en aktie-relateret handelsomsætning på ca. 35 mio. kr., men julen ventes at lægge en dæmper på omsætningen.

- Der har været nogle rigtig gode dage, men vores fundament er stadig meget svagt og under opbygning, siger Martin Lykke.

Selskabet arbejder fortsat med de centrale processer for at effektivisere operationen. Det er nu også muligt at handle rigtige aktier og det amerikanske indeks Dow Jones i Straticator ligesom at selskabets aktionærer i den kommende tid vil blive kontaktet med henblik på, at de kan oprette sig som kunder.

NPinvestor.com planlægger fortsat tiltag uden for landets grænser, hvor især Sverige synes at være et interessant marked og selskabet forventer i den kommende tid at kunne åbne for internationale kunder.

Om NPinvestor.com A/S
NPinvestor.com A/S er en dansk fintech virksomhed indenfor investeringsmarkedet. Vores speciale er innovative produkter og brugervenlige løsninger målrettet private investorer, investeringsselskaber og finansielle institutioner.

NPinvestors egenudviklede online trading platform Straticator er en ny generation trading teknologi, hvor investorer kan drage fordel af fremtidens investeringsformer og teknologi til handel, porteføljestyring og formuepleje, og dermed være med til at ændre måden vi investerer på.

Via Straticator kan investorer handle aktier, indeks, råvarer og valuta via deres mobiltelefon, tablet og computer. Trading platformen Straticator er udviklet med alle front-end trading features og funktioner foruden den banebrydende funktion copy trading samt back-office faciliteter, compliance og infrastruktur. API/FIX integration og tekniske løsninger leveres til professionelle i markedet.

I Straticator platformen bestemmer investorerne selv om de vil benytte sig af ”Manuel trading” funktionalitet, hvor man handler værdipapirer online på egen hånd eller om investorer vil benytte Social trading metodikker med funktionerne ”Copy trading” og ”Algoritme trading” (Robot trading). Det giver investorer revolutionerende fordele og muligheder, der ikke tilbydes af konventionelle udbydere og platforme hos banker og brokere.

Yderligere oplysninger

NPinvestor.com A/S:

Adm. direktør Jan F. Andersen, tlf: +45 4060 3239, e-mail: jfa@npinvestor.com

NPinvestor Fondsmæglerselskab A/S:

Adm. direktør Martin Lykke Nielsen, tlf: +45 3155 5867, e-mail: martin@npinvestor.com

Certified Advisor:

Per Vestergaard, CDI Global ApS, Vestre Havnepromenade 5, 5., 9000 Aalborg, tlf. + 45 2176 4317

NPinvestor.com A/S
Kay Fiskers Plads 9, 5.
2300 København S

Tel: +45 8830 0000
info@npinvestor.com
www.npinvestor.com

Attachment