Dovre Group Oyj                            Lehdistötiedote                         8.1.2019 klo 10.40


Dovre Groupille puitesopimus Nye Veierin kanssa

Dovre Group on solminut Norjan Nye Veierin kanssa puitesopimuksen strategiakonsultoinnin palveluista ja operatiivisen projektihenkilöstön toimittamisesta projektijohtamisen ja HESQ:n (terveys, ympäristö, turvallisuus & laatu) osa-alueille. Sopimus alkaa tammikuussa 2019. Sopimuksen kesto on kolme vuotta ja se sisältää lisäksi option kahdesta lisävuodesta.

«Olemme ylpeitä siitä, että Nye Veier valitsi meidät sopimuskumppanikseen», sanoo Dovre Groupin konsultointijohtaja Stein Berntsen. «Tämä sopimus osoittaa Dovre Groupin kyvyn toimittaa sekä konsultointi- että projektihenkilöstöpalveluja saman sopimuksen puitteissa. Tämä vahvistaa edelleen asemaamme merkittävänä palvelutoimittajana kansallisten infraprojektien johdolle ja projektien omistajille».

Lisätietoja:

DOVRE GROUP OYJ
Arve Jensen, toimitusjohtaja
Puh. +47 90 60 78 11
Arve.jensen@dovregroup.com
www.dovregroup.com

Dovre Group on kansainvälisesti toimiva projektihenkilöstön ja -johtamisen palvelutoimittaja. Dovre Group -konsernin liiketoimintaryhmät ovat Projektihenkilöstö ja Konsultointi. Konsernilla on toimipisteet Kanadassa, Norjassa, Singaporessa, Suomessa, Venäjällä ja Yhdysvalloissa. Maailmanlaajuisesti konsernissa toimii yli 500 henkilöä. Dovre Group Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä (tunnus: DOV1V). Lue lisää: www.dovregroup.com.

Nye Veier on Norjan valtion omistama vuonna 2015 perustettu yhtiö, joka vastaa Norjassa 18 valtatien verkoston rakentamisesta. Projektin kokonaisarvo seuraavien 20 vuoden kuluessa on 150 miljardia Norjan kruunua. Lue lisää (englanniksi): www.nyeveier.no.

JAKELU:
Nasdaq Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.dovregroup.com