Blue Vision A/S – Overdragelsesaftale vedrørende Portinho S.A.


Dato: 10. januar 2019

Selskabsmeddelelse nr.: 1


I forsættelse af Blue Vision A/S’ selskabsmeddelelse nr. 18 af den 22. november 2018 skal oplyses, at Selskabet har indgået en overdragelsesaftale (”Aftale”) vedrørende salg af Blue Vision A/S’ aktieandele og tilgodehavender i Portinho S.A. (”Portinho”).

Aftalen
Aftalen omfatter samtlige af Blue Vision A/S’ aktieandele og tilgodehavender i Portinho. Aftalen er en formalisering af det tilbud, der var fremkommet fra Interpatium S.A. ("Interpatium"), den efterfølgende forhandling og sluttelig en aftaleindgåelse (se nedenfor), idet aftalen dog skal endeligt godkendes af Blue Vision A/S’ ekstraordinære generalforsamling, som forventes indkaldt snarligt til afholdelse ultimo januar 2019.

Aftalens primære punkter er i overensstemmelse med det tidligere udmeldte, dog med den tilføjelse, at skæringsdatoen vil være den 31. december 2018. 

Ved en forventet gennemførelse vil Aftalen medføre en betaling af EUR 11 mio. svarende til en estimeret indre værdi på DKK 0,70 pr. aktie (eksklusiv det ikke aktiverede skatteaktiv svarende til DKK 0,19 pr. aktie).

Førstebetalingerne i 2019 på i alt EUR 1,0 mio. vil sikre Blue Vision A/S’ fortsatte likviditetsberedskab og dermed Selskabets egen evne til at finansiere den løbende drift frem til Købers endelig betaling den 31. december 2020. Køber vil, forud for afholdelse af den ekstraordinære generalforsamling, deponere EUR 0,5 mio. til frigivelse straks efter generalforsamlingens godkendelse. 

I tråd med det tidligere udmeldte, vil det endelige nettoprovenu blive udloddet. Dette planlægges at ske i form af et tilbagekøbsprogram af egne aktier ad én eller flere omgange.

Aftalen vil i øvrigt ikke have nogen indflydelse på Blue Vision A/S’ opgjorte akkumulerede skattemæssige underskud og dermed det føromtalte ikke aktiverede skatteaktiv, der således vil være fuld intakt.

Køber
Aftalen er indgået med Majinservices LDA, Funchal (”Køber”). Køber kontrolleres af Interpatium.

Bestyrelsen har tillagt Købers meritter og dennes dokumenterede evne til succesfuldt at varetage udviklerrollen særdeles stor vægt. Interpatium forbliver en aktiv part i videreførelsen af ejendomsprojektet Portinho. 

Andet
Blue Vision A/S understreger og fremhæver i særdeleshed, at det gengivne ikke nødvendigvis afspejler en endelig aftale, idet en sådan ville bero på udfaldet af den forestående ekstraordinære generalforsamling. 

Kontakt
Adm. direktør Henning Borg på telefon +45 4075 4434 eller pr. e-mail: hb@bluevision.dk.

Med venlig hilsen

Henning Borg
Administrerende Direktør