Dovre Group Oyj                             Lehdistötiedote                    15.1.2019 klo 09.10

Dovre Group yhtiöittää Suomen ICT- ja projektinhallintatoimintonsa erillisyhtiöön Proha Oy

Dovre Group yhtiöittää Suomen ICT- ja projektinhallintatoimintonsa uuteen erillisyhtiöön nimeltään Proha Oy (Yhtiö). Dovre Group tulee omistamaan yhtiöstä 100 % ja yhtiö aloittaa toimintansa virallisesti 1.4.2019.  Nykyinen henkilöstö siirtyy uuden yhtiön palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Yhtiöittämisen tarkoituksena on luoda tehokas ja fokusoitunut ICT/projektinhallintayhtiö, jolla on oma identiteettinsä ja kasvusuunnitelmansa. Nimeksi otettavalla Proha Oy:llä on pitkät perinteet projektinhallinnan liiketoiminta-alueella. Yhtiö pyrkii hakemaan yhteistyötä joko yhteisyritysten tai fuusioiden avulla muiden suomalaisten samalla liiketoiminta-alueella toimivien yhtiöiden kanssa.

Yhtiö tarjoaa koulutus- ja konsultointipalveluita Microsoft tuotteille, mm. Microsoft Project Online ja SharePoint ympäristöihin sekä Safran Software Solutionin kehittämään Safran Project ohjelmistoperheeseen.

Omia ohjelmistotuotteita ovat keväällä 2018 julkaistu Intelli R, joka on ensi sijassa tarkoitettu kaupunkien ja kuntien sekä muun julkisen sektorin rakennuttamisen taloudelliseen suunnitteluun ja ohjaukseen sekä Camako EPM, joka on suunnattu projektien, projektiportfolioiden ja henkilöresurssien hallintaan. Lisäksi yhtiöllä on laaja valikoima tuoteriippumattomia konsultointi- ja koulutuspalveluita erilaisille projektinhallinnan osa-alueille.

Dovre Group jatkaa omalla nimellään projektien ja projektinhallinnan resurssointi- ja palveluliiketoimintaa Suomessa. Perustettavan Proha Oy:n luvut raportoidaan Consulting-liiketoimintaryhmässä ja Dovre Groupin Suomen henkilöstöliiketoiminnan luvut Project Personnel -liiketoimintaryhmässä.

Lisätietoja:

Proha Oy
Vesa Olsson, VP Sales
vesa.olsson@dovregroup.com
Puh. 040 767 5101


Ilari Koskelo, hallituksen jäsen, Proha Oy
ilari.koskelo@navdata.fi
Puh. 040 510 8408

Dovre Group on kansainvälisesti toimiva projektihenkilöstön ja -johtamisen palvelutoimittaja. Dovre Group -konsernin liiketoimintaryhmät ovat Projektihenkilöstö ja Konsultointi. Konsernilla on toimipisteet Kanadassa, Norjassa, Singaporessa, Suomessa, Venäjällä ja Yhdysvalloissa. Maailmanlaajuisesti konsernissa toimii yli 500 henkilöä. Dovre Group Oyj on listattu Nasdaq Helsingissä (tunnus: DOV1V).