Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Blue Vision A/S tirsdag den 26. februar 2019, kl. 10.00 hos DANDERS & MORE, Frederiksgade 17, 1265 København


Dato: 05. februar 2019

Selskabsmeddelelse nr.: 2


Dagordenen er følgende:

1.                   Præsentation af dirigent
2.                   Beslutning om godkendelse af endeligt salg af Portinho S.A.
3.                   Eventuelt

Ad dagsordenens punkt 1: Præsentation af dirigent
I henhold til vedtægternes pkt. 7.1. udpeges dirigenten af bestyrelsen.

Ad dagsordenens punkt 2: Beslutning om godkendelse af endeligt salg af Portinho S.A. 
Blue Vision A/S (”Selskabet”) har indgået en overdragelsesaftale (”Aftale”) vedrørende salg af Selskabets aktieandele og tilgodehavender i Portinho S.A. (”Portinho”) til Majinservices LDA, Funchal (”Køber”).

Idet den endelige overdragelse bl.a. er betinget af, at Aftalen endeligt godkendes af Selskabets kapitalejere, fremsætter Bestyrelsen derfor forslag om, at der træffes beslutning om at godkende Selskabets endelige overdragelse af aktieandelene og tilgodehavenderne i Portinho.

Nedenfor er en kort beskrivelse af nogle af Aftalens væsentligste vilkår. På den ekstraordinære generalforsamling vil Aftalens øvrige væsentlige vilkår blive gennemgået.

Aftalen
Aftalen omfatter samtlige af Selskabets aktieandele og tilgodehavender i Portinho.

Ved en forventet gennemførelse vil Aftalen medføre betaling af i alt EUR 11 mio.

Førstebetalingerne i 2019 på i alt EUR 1,0 mio. vil forventeligt sikre Selskabets fortsatte likviditetsberedskab og dermed Selskabets egen evne til at finansiere den løbende drift frem til Købers endelige betaling den 31. december 2020. 

Køber vil straks efter godkendelse frigive første betalingen på EUR 0,5 mio. Dette beløb udgør halvdelen af ovennævnte EUR 1 mio. 

Aftalen vil i øvrigt ikke have nogen indflydelse på Blue Vision A/S’ opgjorte akkumulerede skattemæssige underskud og dermed vil Selskabets ikke aktiverede skatteaktiv, således være fuld intakt.

Køber
Aftalen er indgået med Majinservices LDA, Funchal. Køber kontrolleres af Interpatium.

Bestyrelsen har tillagt Købers meritter og dennes dokumenterede evne til succesfuldt at varetage udviklerrollen særdeles stor vægt. Interpatium forbliver en aktiv part i videreførelsen af ejendomsprojektet Portinho.

--ooOoo--

Vedtagelseskrav
Til vedtagelse af forslag i denne dagsorden kræves i henhold til vedtægternes § 9.1 simpelt flertal.

Aktiekapitalens størrelse og aktionærernes stemmeret
På generalforsamlingstidspunktet udgør selskabets samlede aktiekapital nominelt DKK 119.092.270, hvoraf nominelt DKK 108.692.270 er A-aktier og nominelt DKK 10.400.000 er B-aktier. Hver aktieklasse er fordelt på aktier à DKK 1,00. 

A-aktierne er optaget til handel og officiel notering på NASDAQ Copenhagen og udstedt i papirløs form gennem VP SECURITIES A/S, mens B-aktierne ikke er optaget til handel og officiel notering på NASDAQ Copenhagen og således ikke er udstedt i dematerialiseret form gennem VP SECURITIES A/S.

Der gælder ingen stemmedifferentiering mellem A-aktierne og B-aktierne og hver aktie à DKK 1,00 giver én stemme på generalforsamlingen. 

Registreringsdatoen er tirsdag den 19. februar 2019, kl. 23.59. Aktionærer, der besidder aktier i selskabet på registreringsdatoen, har ret til at deltage i og stemme på generalforsamlingen. De aktier, aktionæren besidder, opgøres på registreringsdatoen på baggrund af notering af aktionærens aktier i ejerbogen samt meddelelser om ejerforhold, som selskabet har modtaget med henblik på indførsel i ejerbogen. Deltagelse er endvidere betinget af, at aktionæren rettidigt har rekvireret adgangskort som beskrevet nedenfor.

Adgangskort, brevstemmer og fuldmagt
Enhver aktionær, eller fuldmægtig for en aktionær, skal have et adgangskort for at kunne deltage i generalforsamlingen. Adgangskort til generalforsamlingen kan indtil fredag den 22. februar 2019, kl. 23.59 rekvireres via selskabets hjemmeside: www.blue-vision.dk eller ved skriftlig henvendelse via e-mail på vpinvestor@vp.dk. Efter dette tidspunkt kan der ikke bestilles adgangskort. Aktionærernes eventuelle rådgivere skal ligeledes med navns nævnelse og inden for samme frist løse adgangskort til generalforsamlingen.

Aktionærerne kan – i stedet for at afgive deres stemme på selve generalforsamlingen – vælge af afgive brevstemme. Aktionærer, der vælger at stemme per brev, skal sende deres brevstemme til selskabet via e-mail på vpinvestor@vp.dk, således at brevstemmen er selskabet i hænde senest fredag den 22. februar 2019, kl. 16.00 (brevstemmeblanket kan findes på www.blue-vision.dk). En brevstemme, som er modtaget af selskabet, kan ikke tilbagekaldes.

Enhver aktionær kan møde på generalforsamlingen ved fuldmægtig, der skal fremlægge skriftlig og dateret fuldmagt. Fuldmagtsblanket kan findes på www.blue-vision.dk. Ved afgivelse af fuldmagt skal den udfyldte og underskrevne fuldmagtsblanket være selskabet i hænde senest fredag den 22. februar 2019, kl. 23.59. Fuldmagten kan sendes til selskabet via e-mail på vpinvestor@vp.dk. 

Yderligere oplysninger
Fra og med dags dato vil (i) indkaldelsen, (ii) oplysning om det samlede antal aktier og stemmerettigheder i selskabet på datoen for indkaldelsen, (iii)de dokumenter, der skal fremlægges på generalforsamlingen, iv) dagsordenen og de fuldstændige forslag, samt (v) fuldmagtsblanket og formular til afgivelse af brevstemmer være tilgængelige på selskabets hjemmeside www.blue-vision.dk.

Spørgsmål fra aktionærerne
Aktionærerne kan forud for generalforsamlingen stille skriftlige spørgsmål til selskabets ledelse om alle forhold, som er af betydning for bedømmelsen af selskabets stilling eller om de forhold, hvorom der skal træffes beslutning på generalforsamlingen, samt om selskabets forhold til koncernens selskaber. Spørgsmål kan sendes til undertegnede på e-mailadressen: info@bluevision.dk.

Alle henvendelser vedrørende ovenstående bedes venligst rettet til direktør Henning Borg på telefon +45 40 75 44 34 eller per e-mail info@bluevision.dk. 

Med venlig hilsen 
Blue Vision A/S 

På bestyrelsens vegne
Nicolai Dines Kærgaard, bestyrelsesformand