Source: Conferize A/S

Conferize lancerer nyt billetprodukt for at øge indtjeningen

Selskabsmeddelelse Nr. 3/2019
København, 7. februar 2019


Conferize lancerer nyt billetprodukt for at øge indtjeningen

Conferize A/S har netop lanceret et nyt selvstændigt billetprodukt, Conferize Tickets. Det nye produkt henvender sig direkte til event arrangører, der alene har brug for at udstede og sælge billetter. Med dette produkt henvender Conferize sig nu til et langt bredere udsnit af events end tidligere.

Det nye produkt åbner op for en hidtil uset enkel metode til at opsætte og sælge billetter. Alle kan nu uden forudgående erfaring sælge billetter via Conferize. Med mulighed for hurtig check-in via QR code på deltagernes smartphones, kan Conferizes billetprodukt bruges til såvel kurser og seminarer, som koncerter og sportsbegivenheder. Det globale marked for billetsalgsløsninger (Online Event Ticketing) var i 2017 estimeret til USD 46,6 mia. (kilde: Grand View Research Inc: Online Event Ticketing Market, 2018)

Med en særdeles attraktiv og simpel prisstruktur forventer Conferize, at det nye produkt med tiden kan etablere sig som en stærk konkurrent til eksisterende billetsalgsløsninger.

Udviklingen af selvstændige løsninger, som Conferize Tickets, er et væsentligt element i at realisere selskabets kommercielle strategi. Udover at løfte indtjeningen, giver selvstændige produkter mulighed for at præsentere den fulde Event Management Software (EMS) platform til helt nye segmenter af kunder. Kunder, der således primært er på udkig efter en billetløsning, præsenteres nu via Conferize Tickets for alle de unikke muligheder på platformen med adgang til hjemmeside, kommunikation, networking og meget mere i sammenhæng med deres billetløsning.


Om Conferize
Conferize er en digital platform for arrangører og deltagere af events. Alt for mange events og konferencer er i dag planlagt og realiseret efter en skabelon fra dengang verden stadig var analog. Det betyder, at deltagerne får for lidt udbytte i forhold til networking, vidensdeling og deltagelse. Arrangørerne slås desuden med gammeldags og ufuldstændige produkter, der resulterer i en dårlig oplevelse for deltagerne.

Dette problem løser Conferize ved at tilbyde en samlet løsning, der gør det nemt for arrangøren og skaber større værdig for deltagerne – før, under og efter eventet. Samtidig forbinder Conferize brugere og indhold fra events i et globalt netværk, der skaber overblik i en ellers fragmenteret eventindustri. Conferize er anvendt af tusindvis af events i over 140 lande og har siden 2014 været officiel partner til TEDx.

Cvr. nr. 34472742 | invest.conferize.com

Certified Adviser
Selskabets Certified Adviser er Baker Tilly Corporate Finance P/S (CVR-nr. 40073310), Gert Mortensen, Poul Bundgaards Vej 1, 1., DK-2500 Valby, tlf. +45 30 73 06 67, gmm@bakertilly.dk.

Investorkontakt
Søren Dalsgaard Hansen, CFO i Conferize A/S, +45 31 21 17 26, ir@conferize.com

Vedhæftet fil