Gabriel Holding A/S stiller salget af datterselskabet Gabriel Ejendomme A/S i bero


 

Selskabs- og pressemeddelelse

Gabriel Holding A/S

 

Gabriel Holding A/S stiller salget af datterselskabet Gabriel Ejendomme A/S i bero

Gabriel Holding A/S har siden marts 2016 gennemført en proces med henblik på at afhænde datterselskabet Gabriel Ejendomme A/S.

I oktober 2018 underskrev ledelsen et Letter of Intent med pensionskoncernen PenSam med henblik på salg af hele aktiekapitalen i det 100% ejede datterselskab, Gabriel Ejendomme A/S. Ledelsens ønske om at finde en passende køber og at opnå en tilfredsstillende pris for selskabet var indfriet i det Letter of Intent, der lå til grund for, at PenSam ønskede at gennemføre en due diligence proces.

Efter gennemført due diligence har PenSam imidlertid fremført krav om reduktion i prisen. Gabriels ledelse har ikke fundet grundlag for at efterkomme dette krav og har derfor valgt at træde tilbage fra det føromtalte Letter of Intent.

I 2016 igangsatte ledelsen salget af ejendomsselskabet med henblik på at slanke balancen samt tilføre koncernen et kapitaltilskud til den videre ekspansion. Siden da er omsætning og indtjening i koncernens kerneforretning vokset betragteligt, hvorved ejendomskomplekset i Aalborg udgør en stadig mindre del af balancen. Driften af ejendomsselskabet er stort set indtjeningsneutral.

Koncernens drift udvikler sig positivt, med et godt cash flow fra driften, lav gældsætning og et kapitalberedskab, der er tilstrækkeligt til, at koncernens strategi kan gennemføres – også uden et kapitaltilskud fra salg af ejendomme.

Ledelsen har på denne baggrund besluttet at stille salget af datterselskabet Gabriel Ejendomme A/S i bero.

Ledelsen fastholder sine hidtidige forventninger for hele regnskabsåret 2018/19, der blev meddelt i Gabriel Holdings seneste kvartalsrapport den 31. januar 2019.

Vedhæftet fil


Attachments

Gabriel - Meddelelse nr  2_Gabriel Ejendomme