Arcoma AB: Canon och Arcoma tecknar distributörsavtal för Turkiet


14 februari 2019

Canon Medical Systems i Turkiet och Arcoma har tecknat ett distributörsavtal som gör att Canon kommer att kunna sälja Arcomas produkter i Turkiet från och med den 15 februari 2019. Canon är sedan tidigare återförsäljare för Arcomas produkter i Nordamerika och utvalda länder i Europa. Detta samarbete utökas nu till Turkiet som är det första land i Canons Asien organisation att välja Arcoma som en formell partner.

"Att vi stärker och formaliserar samarbetet med Canon även i Turkiet är ännu ett erkännande av Arcoma som leverantör av högkvalitativa röntgensystem. Canon i Turkiet förbereder ett flertal större upphandlingar till sjukhus där Arcomas lösningar ingår. Avtal som detta ingår i Arcomas strategi att utöka med nya försäljningskanaler och att expandera till nya länder för att skapa framtida tillväxt." kommenterar Arcomas VD, Jesper Söderqvist.

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Arcomas VD Jesper Söderqvist, Telefon: +46 470 70 69 81, E-mail: jesper.soderqvist at arcoma.se

Om Arcoma

Arcoma, med lång erfarenhet av branschen, är en ledande leverantör av integrerade digitala röntgensystem med hög kvalitet och avancerad teknik. Arcomas produkter erbjuder den senaste digitala bildtekniken kombinerat med tekniskt avancerade rörliga positioneringssystem, vilket tillsammans med ergonomisk skandinavisk design, erbjuder kunden kompletta, konfigurerbara och funktionella digitala röntgensystem. Bolagets produkter säljs via återförsäljare samt via OEM-kunder och det finns idag över 3 500 av Arcomas röntgensystem installerade i hela världen. Arcoma är listat på Nasdaq First North.

Certified Adviser är Erik Penser Bank (tel: 08-4638300, e-mail: certifiedadviser@penser.se)

För mer information om bolaget besök www.arcoma.se

 


Attachments

Canon och Arcoma inleder samarbete i Turkiet