SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ:N VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2018 ON JULKAISTU


SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ:N VUOSIKERTOMUS VUODELTA 2018 ON JULKAISTU


SSH Communications Security Oyj:n vuosikertomus (Annual Report) vuodelta 2018 on julkaistu yhtiön verkkosivuilla osoitteessa Financial Reports.

Vuosikertomus sisältää hallituksen toimintakertomuksen, emoyhtiön ja konsernin tilinpäätöksen sekä tilintarkastuskertomuksen.
 
SSH on julkaissut myös selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmästään. Selvitys annetaan erillisenä kertomuksena ja se on luettavissa yhtiön verkkosivuilla osoitteessa Selvitys Hallinto- ja Ohjausjärjestelmistä.

PDF-tiedostot vuosikertomuksesta, tilinpäätöksestä, toimintakertomuksesta, tilintarkastuskertomuksesta sekä yhtiön hallinto- ja ohjausjärjestelmästä annetusta selvityksestä ovat tämän tiedotteen liitteenä.


Helsingissä, 1.3.2019


SSH COMMUNICATIONS SECURITY OYJ

Niklas Nordström
Talousjohtaja


Lisätietoja:
Niklas Nordström, talousjohtaja, puh. +358 50 5410543

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ssh.com


SSH Communications Security
SSH.COM auttaa yrityksiä hallitsemaan ja turvaamaan digitaalista ydintään – kriittistä dataa, sovelluksia ja palveluita. Yli 3000 asiakkaamme joukossa on 40% Fortune 500 -yrityksistä, monet maailman johtavista rahoitusalojen yrityksistä ja johtavia yrityksiä monilta muilta toimi­aloilta. Autamme asiakkaitamme menestymään pilviaikakaudella tarjoamalla kitkattomia pääsynhallintaratkaisuja, jotka minimoivat pääsyoikeuksiin liittyvät riskit. SSH.COM myy sovelluksiaan maailmanlaajuisesti verkossa, toimipisteiden kautta sekä kattavan myynti­partneri­verkoston avulla. Yhtiön osakkeet (SSH1V) on listattu Helsingin pörssissä. Lisätietoja meistä löydät Internet-osoitteestamme www.ssh.com.

Liitteet


Attachments

Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmistä 2019 SSH Tilintarkastuskertomus 2018 SSH_Annual_Report_2018 SSH Tilinpäätös ja toimintakertomus 2018