Monimuotoisuusvertailun kärjessä oleva Rovio julkaisi vastuullisuusraportin


Rovio Entertainment Oyj                    Lehdistötiedote                       12.3.2019 klo 11:00

  

Rovio Entertainment on tänään 12.3.2019 verkkosivuillaan julkaissut yhtiön vastuullisuusraportin vuodelta 2018. 

Vastuullisuusraportissa keskitytään Rovion keskeisiin vastuullisuuden painopistealueisiin; turvallinen ja vastuullinen pelaaminen, vastuullisuus Angry Birds -lisenssituotteiden valmistuksessa, henkilöstön hyvinvointi ja monimuotoisuus, vastuulliset toimintatavat sekä oman toiminnan ympäristövastuu.

Vastuullisuusraportti on myös PDF-tiedostona tämän tiedotteen liitteenä.

Työyhteisön monimuotoisuus on tärkeä osa Rovion vastuullisuutta, kulttuuria ja voimavaroja. Niinpä olemmekin erittäin iloisia, että FINDIX-monimuotoisuusvertailussa Rovio sijoittui Suomen kolmen parhaan yrityksen joukkoon! Vertailu tarkastelee yritysten johdon ja hallitusten monimuotoisuutta viidellä eri muuttajalla, jotka ovat sukupuoli, ikä, kansainvälinen tausta, koulutustausta ja toimialakohtainen ammattitausta. Tarkemmin aiheesta täällä.

 

Rovio Entertainment Oyj

  

Lisätietoja:

Mikko Setälä

Johtaja, sijoittajasuhteet

mikko.setala@rovio.com

+358 40 485 8985

 

Rovio lyhyesti:
Rovio Entertainment Oyj on maailmanlaajuinen, peleihin keskittyvä viihdeyhtiö, joka luo, kehittää ja julkaisee mobiilipelejä, joita on ladattu jo yli 4 miljardia kertaa. Rovio tunnetaan parhaiten Angry Birds -brändistään, joka sai alkunsa mobiilipelistä vuonna 2009 ja on sittemmin lisensointinsa kautta laajentunut peleistä erilaisiin viihde- ja kuluttajatuotekategorioihin. Tänään yhtiö tarjoaa useita mobiilipelejä, animaatioita ja on tuottanut Angry Birds -elokuvan, joka oli ensi-iltaviikonloppunaan lipputulojen kärjessä 50 maassa, ja jonka jatko-osa on tulossa jakeluun 2019. Rovion pääkonttori on Espoossa ja yhtiö on listattu NASDAQ Helsingin päälistalla tunnuksella ROVIO. (www.rovio.com)

 

 


Attachments

Rovio vastuullilsuusraportti_2018