TDC: Ændringer i koncernledelsen


Koncerndirektør og strategichef, Lasse Pilgaard, udnævnes til ny finansdirektør i TDC.

Som følge af TDC’s strategi om at etablere to nye forretningsenheder, meddeler selskabet, at finansdirektør Stig Pastwa fratræder sin stilling per den 28. marts.

TDC udnævner Lasse Pilgaard til ny finansdirektør fra og med den 28. marts, og samtidig sammenlægges områderne finans og strategi i en ny integreret funktion.  

“Jeg er glad for at kunne meddele, at bestyrelsen har udnævnt Lasse Pilgaard til ny finansdirektør i TDC. Hans erfaring fra industrien og dybe indsigt i TDC og selskabets transformation gennem årene, gør ham til den perfekte kandidat til jobbet og den rejse, der ligger foran os,” siger Allison Kirkby, koncernchef og administrerende direktør for TDC.

Lasse Pilgaard indtrådte i koncernledelsen i 2018 som strategichef, efter at han startede sin karriere i TDC i 2016. Han har en kandidatgrad i erhvervsøkonomi fra Aarhus Universitet. Før han begyndte hos TDC, kom han fra en lederstilling hos McKinsey & Co, og før det arbejdede han med venture- og kapitalfonde og som driftsdirektør i en større dansk tech startup virksomhed.

Lasse Pilgaard erstatter Stig Pastwa, der har været finansdirektør i TDC siden 2016.

“Jeg vil gerne sige tak til Stig for hans indsats i TDC siden 2016, og ønsker ham held og lykke fremover,” siger Allison Kirkby.

For inquiries regarding the above please contact TDC Group Investor Relations, on +45 6663 7680 or investorrelations@tdc.dk.

Vedhæftet fil


Attachments

Release 3 - CFO stock exchange DK