Jyske Bank A/S igangsætter nyt tilbagekøbsprogram


Bestyrelsen i Jyske Bank A/S (Jyske Bank) har besluttet at udnytte bemyndigelsen til køb af selskabets egne aktier givet på generalforsamlingen den 26. marts 2019. Programmet omfatter aktier for en maksimal værdi af 500 mio. kr.

Aktietilbagekøbet løber i perioden fra og med den 1. april 2019 til og med den 28. juni 2019. I denne periode vil Jyske Bank købe for op til 500 mio. kr. i et aktietilbagekøbsprogram efter bestemmelserne i EUs markedsmisbrugsforordning, EU forordning nr. 596/2014 af 16. april 2014.

Betingelser for tilbagekøbsprogrammet

  • Formålet med aktietilbagekøbet er tilpasning af selskabets kapitalstruktur.
  • Jyske Bank skal antage en finansiel rådgiver, som uafhængigt af og uden indflydelse fra Jyske Bank træffer sine handelsbeslutninger og eksekverer aktietilbagekøbet inden for de offentliggjorte rammer. Jyske Bank har udpeget Citibank som finansiel rådgiver og lead manager for aktietilbagekøbet.
  • Det maksimale vederlag, Jyske Bank kan betale for aktier opkøbt under programmet, er 500 mio. kr.
  • Tilbagekøbet må ikke ske til en aktiekurs, der overstiger den højeste af (i) aktiekursen på den senest uafhængige handel og (ii) den højeste foreliggende uafhængige tilbudskurs på Nasdaq Copenhagen på handelstidspunktet.
  • Det maksimale antal aktier, der kan tilbagekøbes på én enkelt handelsdag, vil svare til 25 % af den gennemsnitlige daglige handelsvolumen i aktierne i løbet af de 20 forudgående dage på Nasdaq Copenhagen.
  • Jyske Bank vil ugentligt offentliggøre en separat meddelelse til Nasdaq Copenhagen og annoncere antallet af tilbagekøbte aktier og deres værdi, samt vedlægge detaljeret information om de enkelte handler.

Venlig hilsen

Jyske Bank

Kontaktperson: CFO, Birger Krøgh Nielsen, telefon +45 89 89 64 44.

Vedhæftet fil


Attachments

Selskabsmeddelelse_20190327_DK