Source: Seluxit A/S

Seluxit får den tredje ordre på IoT teknologi til Smart Meters fra en eksisterende kunde som leverer elmålere i Tyskland, og opjusterer forventninger til omsætningen for regnskabsåret 2018/2019

MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, DISTRIBUERES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA ELLER JAPAN

Seluxit får den tredje ordre på IoT teknologi til Smart Meters fra en eksisterende kunde som leverer elmålere i Tyskland

Selskabsmeddelelse nr. 8-2018/2019 
Aalborg, 29 marts 2019 

Seluxit får den tredje ordre på IoT teknologi til Smart Meters fra en eksisterende kunde som leverer elmålere i Tyskland. Seluxit opjusterer  forventningerne til omsætningen for regnskabsåret 2018/2019, og fastholder forventningerne til resultatet før skat.

Seluxit samarbejder med flere store Smart Meter producenter i Tyskland. En af disse producenter har netop afgivet en yderligere ordre. Størrelsen på denne ordre er på ca. DKK 3 mio, hvor mere end halvdelen forventes leveret i indeværende regnskabsår 2018/2019.

Seluxit opjusterer forventningerne til omsætningen for 2018/2019 fra DKK 12 mio. i budgettet til DKK 15 mio. Forventningerne til resultatet før skat fastholdes på -6 DKK mio.

CEO Daniel Lux, Seluxit siger:

”Etableringen i Smart Meter segmentet er strategisk vigtig for vores forretning. Vi er rigtig glade for vores gode samarbejdsrelationer med dybt professionelle Smart Meter producenter i Tyskland, hvor vi er fælles om målet om at levere en signifikant andel af Smart Meters til det Tyske marked. Leverance af IoT teknologi til Smart Meters er et af vores primære fokusområder, da det danner grundlaget for at øge andelen af recurring revenue for Seluxit, gennem data på vores IoT platform.  

Vi forventer en højere andel af hardware salg i forhold til det budgetterede, hvilket har indflydelse på vores forventninger til omsætningen, da vi varetager produktionen.

Vi har valgt at opjustere vores forventninger til de af Seluxit i virksomhedsbeskrivelse af 18. oktober 2018 udmeldte omsætningsforventninger til regnskabsåret 2018/19, mens vi fastholder forventningerne til resultatet.

Forventninger til omsætning opjusteres til 15 DKK mio. (budget 12 DKK mio.).
Forventninger til resultat før skat fastholdes på de budgetterede -6 DKK mio.”

Yderligere oplysninger: CEO Daniel Lux.

Du kan også abonnere på vores investornyhedsbrev på https://www.seluxit.com/investors/ og få vores selskabsmeddelelser direkte i din mail boks. Følg desuden med nyheder fra Seluxit på

Seluxit A/S
Hjulmagervej 32B
9000 Aalborg
Denmark
Tel. +45 46 922 722
E-mail: investor@seluxit.com
Web: www.seluxit.com
CVR/VAT nr. 29388237
Certified Adviser:
Norden CEF ApS, V/ John Norden
Kongevejen 365,
2840 Holte
Tel: +45 20 720 200
E-mail: jn@nordencef.dk
Web: www.nordencef.dk
CVR/VAT nr. 31933048

Om Seluxit:
Seluxit er en Internet of Things (IoT) virksomhed. Vi hjælper producenter af fysiske produkter med at forbinde dem til Internettet, og få værdi af de data der genereres. Millioner af IoT produkter med IoT teknologi er allerede på markedet i 19 Europæiske lande, og antallet vokser. Seluxits vision er at blive en væsentlig del af historien om Internet of Things – og hvordan vi som mennesker kan drage fordele af IoT produkter og systemer, samtidig med vi bevarer vores datasikkerhed og privatliv.

  • Kunderne er store internationale koncerner med milliardomsætning
  • Driftsresultatet har været positivt hvert år siden etableringen
  • Teknologisk førerskab er skabt gennem målrettede investeringer i udvikling
  • Medarbejderstaben på 20 omfatter 12 nationaliteter