Apple Pay käyttöön Aktian asiakkaille


Nopea, helppo ja turvallinen tapa maksaa

Helsinki, 2.4.2019 – Aktia tuo 2.4. alkaen asiakkaidensa käyttöön Apple Payn, joka tekee mobiilimaksamisesta nopeaa ja kätevää helpolla, turvallisella ja yksityisellä maksutavalla.

”Mobiilimaksaminen yleistyy Suomessa ja maailmalla jatkuvasti, ja me haluamme tarjota asiakkaillemme parhaat ratkaisut tähän. Apple Pay tarjoaa aidosti helpon tavan maksaa ja siksi onkin hienoa päästä tarjoamaan tämä mahdollisuus asiakkaillemme”, sanoo Aktian mobiilikehityksestä vastaava Alexhander Törnqvist.

Turvallisuus ja yksityisyys ovat Apple Payn perusta. Kun käyttää maksukorttia Apple Payllä, kortin varsinaisia numeroita ei tallenneta laitteeseen tai Applen palvelimille. Sen sijaan laitteelle luodaan salattu tunnusluku, joka tallennetaan turvallisesti laitteeseen. Kaikki tapahtumat vahvistetaan kertakäyttöisellä turvakoodilla.

Apple Pay on helppo ottaa käyttöön, ja käyttäjät saavat kaikki maksukorttien edut. Aktian asiakkaat voivat liittää Apple Payhin kaikki Aktian tarjoamat kortit.

Kaupoissa Apple Pay toimii iPhone SE:n, iPhone 6:n ja myöhempien mallien kanssa sekä Apple Watchin kanssa. Ostosten tekeminen on helppoa Apple Payn hyväksyvissä sovelluksissa ja verkkosivuilla Touch ID:n avulla tai tunnistautumalla Face ID:llä.

Apple Paytä voi käyttää iPhone 6:n ja myöhempien mallien, iPhone SE:n, iPad Pron, iPadin (5th Generation), iPad Air 2:n ja iPad mini 3:n ja myöhempien mallien kanssa tavaroiden ja palveluiden maksamiseen sovelluksissa tai Safarissa. Apple Paytä voi käyttää myös Safarissa tai millä tahansa Macillä, joka on otettu käyttöön vuoden 2012 jälkeen ja jossa on macOS Sierra, ja vahvistaa maksun iPhone 6:lla tai myöhemmällä mallilla tai Apple Watchilla tai uuden MacBook Pron tai MacBook Airin Touch ID:llä.

Lisätietoja Apple Paystähttps://www.apple.com/fi/apple-pay/

Tutustu Apple Payn käyttöön Aktian asiakkaana: https://www.aktia.fi/fi/verkkopalvelut/aktia-wallet/apple-pay

Aktia tarjoaa laajan valikoiman pankki-, varainhoito-, vakuutus- ja kiinteistönvälitysratkaisuja. Aktia toimii Suomen rannikkoalueella ja sisämaan kasvukeskuksissa. Aktialla on noin 370 000 asiakasta, joita palvellaan konttoreissa, verkossa, mobiileissa käyttöliittymissä ja puhelimitse. Aktian osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja Aktiasta saa osoitteesta www.aktia.com.

Yhteystiedot medialle:
Viestintä, Aktia, 010 247 010