Silmäasema Oyj: Tapani Kyrki Silmäaseman liiketoimintajohtajaksi  


Tapani Kyrki Silmäaseman liiketoimintajohtajaksi  

Silmäasema Oyj                
Pörssitiedote                      
18.4.2019 klo 9.30

Silmäaseman liiketoimintajohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty KTM Tapani Kyrki (s.1968). Kyrkin vastuulle tulee Silmäaseman silmäklinikoiden ja optisen kaupan liiketoiminnan johtaminen. Hän aloittaa tehtävässä viimeistään 1.8.2019.

Kyrkillä on pitkä kokemus nopeasti kehittyviltä terveys-, hyvinvointi- ja vakuutustoimialoilta. Hän siirtyy Silmäasemalle Touhula-konsernin liiketoimintajohtajan paikalta, missä hän vastasi palvelutuotannon johtamisesta, konsernin kiinteistötoiminnasta ja IT:stä. Tätä ennen hän on toiminut useissa eri johtamistehtävissä mm. Terveystalossa ja vakuutusyhtiö Ifissä.

”Tapani Kyrkillä on pitkä ja monipuolinen kokemus liiketoiminnan johtamisesta terveydenhuollon, hyvinvoinnin ja vakuutusliiketoiminnan alueelta, sekä syvä ymmärrys asiantuntijaorganisaatioiden johtamisesta. Hänellä on vahvat näytöt liiketoiminnan tavoitteellisesta, käytännönläheisestä ja osallistavasta kehittämisestä ja johtamisesta. Olen iloinen saadessani hänet mukaan tiimiin rakentamaan Silmäaseman tulevaisuutta”, toteaa Silmäaseman toimitusjohtaja Jussi Salminen.

”Silmäasemalla on Suomessa asiakaslähtöinen ja muista alan toimijoista erottuva palvelukokonaisuus, jossa hyvään näkemiseen liittyvät optisen kaupan ja silmäterveydenhuollon palvelut ovat saatavilla helposti ja keskitetysti. Odotan innolla, että pääsen aloittamaan työt Silmäaseman asiantuntevien työntekijöiden ja kumppaneinamme toimivien silmälääkäreiden ja ‑kirurgien kanssa”, kertoo Silmäaseman tuleva liiketoimintajohtaja Tapani Kyrki.

SILMÄASEMA OYJ

Jussi Salminen
toimitusjohtaja

Lisätietoja antavat

Toimitusjohtaja Jussi Salminen, puh. 040 834 5818
Liiketoimintajohtaja Tapani Kyrki, puh. 050 376 1373 (aloitus 1.8.2019 mennessä)

Väliaikainen viestintä- ja sijoittajasuhdepäällikkö Mikko Merisaari p. 050 521 4055



Silmäasema on kotimainen yritys, joka tarjoaa maanlaajuisesti kaikki näkemisen ja silmäterveyden tuotteet ja palvelut. Silmäasema on Suomen suurin yksityinen silmäleikkauksia tarjoava silmäsairaalaketju sekä toiseksi suurin optikkoketju. Silmäasema-ketjulla on yli 150 myymälää ja 14 silmäsairaalaa Suomessa sekä kymmenen myymälää Virossa. Silmäasema-ketjun palveluksessa työskentelee yli 1 000 näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista. Silmäasema-konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli 122,9 miljoonaa euroa ja oikaistu käyttökate 11,8 miljoonaa euroa.