Source: EAB Group Plc

EAB Group Oyj:n listalleottohakemus on hyväksytty ja yhtiöjärjestyksen muutokset rekisteröidään

EAB Group Oyj, Pörssitiedote 26.4.2019 klo 15.00

EAB Group Oyj:n listalleottohakemus on hyväksytty ja yhtiöjärjestyksen muutokset rekisteröidään

Nasdaq Helsinki Oy (”Helsingin Pörssi”) on hyväksynyt EAB Group Oyj:n (”Yhtiö”) listalleottohakemuksen tänään 26.4.2019. Kaupankäynti Yhtiön osakkeilla alkaa Helsingin Pörssin pörssilistalla 2.5.2019 kaupankäyntitunnuksella EAB. Yhtiö siirtyy pörssilistalle Nasdaq First North Finland -markkinapaikalta.

Yhtiön varsinainen yhtiökokous päätti 5.4.2019 yhtiöjärjestyksen muuttamisesta siten, että muutokset tulevat voimaan ja ne rekisteröidään, kun Yhtiön hakemus siirtyä Helsingin Pörssin pörssilistalle on hyväksytty Helsingin Pörssin listauskomiteassa.

Uusi yhtiöjärjestys rekisteröidään kaupparekisteriin arviolta 30.4.2019. Uuden yhtiöjärjestyksen rekisteröinnin yhteydessä A- ja B-osakesarjat yhdistetään muuntosuhteella 1:1, jonka jälkeen Yhtiöllä on vain yksi osakesarja ja jokainen osake tuottaa yhtäläiset oikeudet. Lisäksi lunastus- ja suostumuslausekkeet sekä vähemmistöosinkoa koskeva kohta poistetaan yhtiöjärjestyksestä. Osakesarjojen yhdistely toteutetaan arvo-osuusjärjestelmässä ennen kuin kaupankäynti pörssilistalla alkaa 2.5.2019, eikä yhdistely vaadi toimenpiteitä osakkeenomistajilta. Yhdistelyn jälkeen osakkeiden ISIN-tunnus on sama kuin B-osakkeiden nykyinen ISIN-tunnus FI4000157441.

Yhtiöjärjestyksen muutoksen rekisteröimisen johdosta osakkeiden lukumäärä pysyy samana, mutta äänimäärä muuttuu. Yhtiöjärjestyksen muutoksen jälkeen Yhtiöllä on 13 843 272 osaketta ja ääntä.

EAB GROUP OYJ
Hallitus

Lisätietoja:
EAB Group Oyj

Daniel Pasternack, toimitusjohtaja
+358 50 569 3416
daniel.pasternack@eabgroup.fi

Kari Juurakko, hallituksen puheenjohtaja
+358 50 582 7411
kari.juurakko@eabgroup.fi

Hyväksytty Neuvonantaja Oaklins Merasco Oy
Puhelin: +358 9 6129 670

EAB-konserni tarjoaa monipuolisia ja korkeatasoisia varainhoitopalveluita yksityisasiakkaille, yrityksille ja ammattisijoittajille. Konsernin emoyhtiö EAB Group Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n (Helsingin pörssi) ylläpitämälle First North Finland -markkinapaikalle. EAB-konsernin markkinointinimenä käytetään nimeä Elite Alfred Berg. Konserniin kuuluu sijoituspalveluita tarjoava EAB Varainhoito Oy ja rahastoyhtiönä ja vaihtoehtorahaston hoitajana toimiva EAB Rahastoyhtiö Oy. Konsernin asiakaskunta koostuu yksityishenkilöistä ja yhteisöistä, joita se palvelee valtakunnallisesti 14 paikkakunnalla. Konsernin palveluksessa on yli 100 sijoitusalan ammattilaista, minkä lisäksi sen palveluita tarjoaa yli 25 sidonnaisasiamiestä. Konserni hoitaa asiakkaidensa puolesta yli 3 miljardin euron varallisuutta. Tutustu EAB-konsernin palveluihin osoitteessa: www.eabgroup.fi.

JAKELU:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.eabgroup.fi