Arcoma AB Mattias Rundgren utses till Business Controller för Arcoma



Arcoma AB (publ) har tillsatt Mattias Rundgren som Business Controller, from den 1:a augusti 2019.  Mattias har en civilekonomexamen från Linnéuniversitetet i Växjö och en Bachelor of Arts i Theatre Arts från California State University. Mattias kommer närmast från Scandinavian Design Online, där han var CFO, och har tidigare jobbat som redovisnings- och ekonomichef inom tillverkande industri.

Mattias kommer ingå i Arcomas ledningsgrupp.  

”Jag ser fram emot utmaningen att börja som Business Controller på Arcoma. Det känns spännande och tillfredsställande att få jobba i ett företag vars produkter aktivt bidrar till en bättre sjukvård, inte bara i Sverige utan även på den globala marknaden. Jag tilltalas av Arcomas pågående förändringsarbete och framtidsvision och är mycket motiverad att få vara med att effektivisera och öka lönsamheten för verksamheten.” säger Mattias Rundgren.

”Jag är mycket nöjd över att välkomna Mattias till Arcoma. Han har en bred och relevant erfarenhet inom ekonomistyrning och förändringsarbete som kommer att bidra till att utveckla Arcoma” säger Jesper Söderqvist, VD Arcoma.


Om Arcoma

Arcoma, med lång erfarenhet av branschen, är en ledande leverantör av integrerade digitala röntgensystem med hög kvalitet och avancerad teknik. Arcomas produkter erbjuder den senaste digitala bildtekniken kombinerat med tekniskt avancerade rörliga positioneringssystem, vilket tillsammans med ergonomisk skandinavisk design, erbjuder kunden kompletta, konfigurerbara och funktionella digitala röntgensystem. Bolagets produkter säljs via återförsäljare samt via OEM-kunder och det finns idag över 3 500 av Arcomas röntgensystem installerade i hela världen. Arcoma är listat på Nasdaq First North.

Certified Adviser är Erik Penser Bank (tel: 08-4638300, e-mail: certifiedadviser@penser.se)

För mer information om bolaget besök www.arcoma.se


För ytterligare information, vänligen kontakta:

Arcomas VD Jesper Söderqvist, Telefon: +46 470 70 69 81, E-mail: jesper.soderqvist at arcoma.se

Informationen lämnades, genom VD:s försorg, för offentliggörande den 13 maj 2019 kl. 09.00


Attachment


Attachments

Arcoma Business Controller