Source: Heeros Oyj

Heeros Oyj: Yhteistyö Fuusorin kanssa tukee Heeroksen kasvutavoitteita Suomessa

Lehdistötiedote 16.5.2019 kello 9.00


Taloushallinnon sähköisiin SaaS (Software-as-a-Service) -pohjaisiin ohjelmistoihin erikoistunut Heeros Oyj ja Business Intelligence -palveluja tarjoava Fuusor Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, joka laajentaa Heeroksen palvelutarjoamaa tiedolla johtamisen työkaluihin. 
Taloushallinnon yksi tärkeimmistä tehtävistä on luoda laadukasta tietoa oikea-aikaisesti yrityksen johdon käytettäväksi toiminnan tehokkaampaa ohjausta ja päätöksentekoa varten. Tiedon määrä yritysten liiketoiminnassa kasvaa jatkuvasti ja se lisää tarvetta tehokkaille Business Intelligence -ratkaisuille.

Heeroksen liiketoiminnan ytimen muodostavat yritysten ja organisaatioiden taloushallinnon prosessien ja rutiinitöiden automatisointi ja transaktioiden sähköinen käsittely pilvipohjaisilla ohjelmistoilla ja niihin liittyvillä palveluilla. Yhteistyö Fuusorin kanssa laajentaa Heeroksen palvelutarjoamaa liiketoimintatiedon seurantaan, analysointiin ja tulkintaan. Saumaton integraatio Fuusor-pilvipalvelun ja Heeros-taloushallinnon ohjelmistojen välillä mahdollistaa monipuolisen Business Intelligence -ratkaisun käyttöönoton ja luo siten lisäarvoa asiakkaille, jotka käyttävät Heeros-taloushallinnon ohjelmistoja. 

”Olemme jo pitkään etsineet modernia Business Intelligence -ratkaisua tarjoavaa kumppania. Fuusorin täysin automaattinen ratkaisu poikkeaa markkinoilla olevista muista Business Intelligence -järjestelmistä erityisesti helpon integraationsa ansiosta. Kyseessä on strategiamme mukainen kumppanuus, joka laajentaa palvelutarjontaamme ja sitä kautta tukee kasvutavoitteitamme Suomessa,” iloitsee Matti Lattu, Heeroksen toimitusjohtaja.

”Heeros on dynaaminen ja nopeasti kasvava toimija suomalaisessa taloushallinto-ohjelmistokentässä. Asiakaslähtöinen ja ketterä toimintatapa yhdistävät meitä molempia ja luovat samanlaisen arvopohjan yhteistyöllemme.  On hienoa päästä tarjoamaan Heeros-ohjelmistojen käyttäjille monipuolinen Business Intelligence -ratkaisumme, joka tuo synergiaetuja niin asiakkaillemme kuin meille yhteystyösopimuksen osapuolillekin,” sanoo Terho Heiskanen, Fuusorin toimitusjohtaja. 

”Tilitoimistojen rutiinityöt automatisoituvat digitalisaation myötä ja rutiinitöiden sijaan tilitoimistojen rooli asiakkaiden neuvonantajana kasvaa. Heeroksen ja Fuusorin ratkaisu tarjoaa tilitoimistolle työkalun, joka tuottaa laajasta tietomäärästä automaattisia raportteja asiakkaan liiketoiminnan tueksi,” toteaa Matti Lattu.

Lisätietoja 
Heeros Oyj, toimitusjohtaja Matti Lattu, puhelin 040 762 5525
Sähköposti: matti.lattu@heeros.com
Fuusor Oy, toimitusjohtaja Terho Heiskanen, puhelin 040 587 6167
Sähköposti: terho@fuusor.fi

Heeros lyhyesti

Heeros Oyj on itsenäinen ja suomalainen SaaS-pohjaisten taloushallinnon ratkaisujen edelläkävijä. Heeroksen ohjelmistoratkaisuja käyttää yli 14 000 yritystä ja yhteisöä, joiden kautta Heeros-ohjelmistolla on jo yli 35 000 käyttäjää. Heeros perustettiin vuonna 2000 ja yhtiö on kasvanut nopeasti koko olemassaolonsa ajan. Yhtiön osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Finland -markkinapaikalla.

Fuusor lyhyesti

Vuonna 2018 perustettu Fuusor Oy kehittää yrityksille ja yhteisöille Business Intelligence -ratkaisuja, joiden avulla liiketoimintatietoa voidaan hyödyntää erittäin helposti ja tehokkaasti jokapäiväisessä toiminnassa ja päätöksenteon tukena. Yhtiö tarjoaa täyden palvelukokonaisuuden, johon sisältyy tarvekartoitus, Fuusor-pilvipalvelun käyttöönotto, käyttökoulutus ja erinomainen jatkuva asiakaspalvelu — kaikki helposti yhdeltä toimittajalta ilman välikäsiä ja lisäkuluja.