Klaus Korhonen nimitetty Suomisen henkilöstö- ja lakiasiainjohtajaksi


Suominen Oyj:n pörssitiedote 22.5.2019 klo 10.00

Klaus Korhonen (OTK) on nimitetty Suomisen henkilöstö- ja lakiasiainjohtajaksi. Hänestä tulee Suomisen johtoryhmän jäsen ja hän raportoi toimitusjohtaja Petri Helskylle. Korhonen aloittaa uudessa tehtävässään viimeistään syyskuussa.

Korhonen siirtyy Suomiselle Kemira Oyj:stä, jossa hän on työskennellyt tittelillä General Counsel, EMEA. Ennen sitä hänellä on ollut useita eri johtotehtäviä sekä lakitoiminnoissa että henkilöstöhallinnossa Kemirassa.

"Olen tyytyväinen, että saamme nyt yhtiöön henkilön, jolla on osaamista yritysjuridiikasta. Klaus Korhosella on laaja osaaminen lakiasioista samoilta maantieteellisiltä alueilta, joilla Suominen toimii. Klausilla on myös vahva kokemus henkilöstöjohtamisesta kansainvälisessä ympäristössä", sanoo Petri Helsky, Suomisen toimitusjohtaja.

Klaus Korhosen ansioluettelo ja valokuva on tämän tiedotteen liitteenä.

Lisätietoja:
Petri Helsky, toimitusjohtaja, puh. 010 214 3080

SUOMINEN

Suominen valmistaa kuitukankaita rullatavarana pyyhintä- ja hygieniatuotteisiin sekä terveydenhuollon sovelluksiin. Suomisen kuitukankaista valmistetut lopputuotteet – esimerkiksi kosteuspyyhkeet, terveyssiteet ja haavataitokset – luovat lisäarvoa kuluttajien ja ammattilaisten käytössä eri puolilla maailmaa. Suominen on pyyhintään tarkoitettujen kuitukankaiden globaali markkinajohtaja ja sillä on lähes 700 työntekijää Euroopassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Suomisen liikevaihto vuonna 2018 oli 431,1 milj. euroa. Suomisen osake (SUY1V) noteerataan Nasdaq Helsingissä keskisuurten yhtiöiden listalla. Lue lisää: www.suominen.fi.

Liitteet

Korhonen

Attachments

CV_Korhonen_FIN