logo.png
Source: Nexstim Oyj

Nexstim Oyj: Optio-ohjelmien muuttaminen

Yhtiötiedote, Helsinki, 10.6.2019 klo 15.00

Nexstim Oyj: Optio-ohjelmien muuttaminen

Nexstim Oyj (NXTMH:HEX, NXTMS:STO) (”Nexstim” tai ”Yhtiö”), neuromodulaatioyritys, joka on kehittänyt markkinoimansa uraauurtavan kallon ulkopuoliseen navigoivaan aivostimulaatioon perustuvan laitteiston käytettäväksi vakavan masennuksen hoidossa, on toteuttanut 24.4.2019 Ruotsissa ja 26.4.2019 Suomessa päättyneen merkintäoikeusannin.
Liittyen ko. merkintäetuoikeusantiin hallitus on tänään 10.6.2019 päättänyt alentaa Yhtiön voimassa olevia optio-ohjelmien 2016B-C ja 2017 merkintähintoja ehtojen II.6 kohdan perusteella siten, että näiden optio-oikeuksien haltijoiden hallussa olevien optio-oikeuksien merkintäoikeusannin jälkeiset suhteelliset merkintähinnat pysyvät muuttumattomina. Näin ollen optio-oikeuksien hinnat muuttuvat seuraavasti:

Optio-ohjelmaMerkintähinta/osake ennen muutostaUusi merkintähintä/osake
2016B4,80 eur0,92 eur
2016C6,00 eur1,16 eur
20174,80 eur0,92 eur

Optio-ohjelman 2018 osalta ko. merkintäoikeusannin merkintäoikeuden irtoamispäivän ollessa optio-ohjelman 2018A hinnoittelukauden aikana, merkintähinta 2018A optio-oikeuksille on laskettu Nasdaq Helsingin mukautettujen Nexstim Oyj:n osakkeen (NXTMH) historiallisten hintojen perusteella. Näin ollen optio-oikeuksien 2018A merkintähinnaksi tulee EUR 0,26.
Muutetut optioehdot ovat saatavilla yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.nexstim.com/investors/share-information/.
Selvyyden vuoksi todetaan, että Yhtiön RSU ohjelman osakeyksikön hinta vuoden 2019 osakkeelle lasketaan myös käyttäen Nasdaq Helsingin mukautettuja NXTMH historiallisia hintoja.  Näin ollen RSU osakkeen hinnaksi tulee EUR 0,26.
NEXSTIM OYJ
Martin Jamieson, toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja

Lisätietoja saa verkkosivulta www.nexstim.com tai ottamalla yhteyttä:

Martin Jamieson, hallituksen puheenjohtaja, toimitusjohtaja
+44 (0)771 516 3942
martin.jamieson@nexstim.com

Sisu Partners Oy (hyväksytty neuvonantaja)
Jussi Majamaa
+ 358 40 842 4479
jussi.majamaa@sisupartners.com

Citigate Dewe Rogerson            
David Dible / Shabnam Bashir / Sylvie Berrebi
+44 (0)207 2822949 
david.dible@citigatedewerogerson.com

Tietoja Nexstim Oyj:stä

Nexstim on lääkintäteknologiayritys, joka on kehittänyt markkinoimansa SmartFocus(TM) TMS -teknologian, joka on maailman johtava noninvasiivinen aivostimulaatiojärjestelmä vakavan masennuksen hoitoon. Yhtiön kehittämä NBT® (Navigated Brain Therapy) -laitteisto on kehittynyt 3D-navigointijärjestelmä ja ainoa mukautettu kallon ulkopuoliseen aivostimulaatioon (TMS eli Transcranial magnetic stimulation) perustuva menetelmä, joka mahdollistaa halutun aivoalueen tarkan stimuloinnin vakavan masennuksen hoidossa.

Nexstim on aloittanut NBT®-laitteiston markkinoinnin Yhdysvalloissa vakavan masennuksen hoidossa FDA:lta saadun markkinointi- ja jakeluluvan jälkeen. NBT®-laitteisto on CE-hyväksytty Euroopassa käytettäväksi vakavan masennuksen ja kroonisen neuropaattisen kivun hoidossa.

Lisäksi Nexstim jatkaa kehittämänsä NBS (Navigated Brain Stimulation) -laitteiston markkinoinnin diagnostiikkasovelluksissa saman teknologian perusteella. Nexstimin NBS-laitteisto on ainoa FDA:n hyväksymä ja CE-merkitty navigoiva TMS-laitteisto liikeaivokuoren ja aivojen puhealueiden leikkausta edeltävää kartoitusta varten. Nexstimin osakkeet on listattu Nasdaq First North Finlandin ja Nasdaq First North Swedenin markkinapaikoilla.

Lisätietoja on osoitteessa www.nexstim.com

Liite