Tornator nimittää Antti Siirtolan talous- ja rahoitusjohtajaksi (CFO)

Pörssitiedote - Vantaa, Suomi, 2019-07-01 09:00 CEST


Antti Siirtola on nimitetty Tornatorin uudeksi talous- ja rahoitusjohtajaksi (CFO) ja johtoryhmän jäseneksi 1. heinäkuuta 2019 alkaen.

KTM Antti Siirtola (37) on työskennellyt yhtiössä rahoituscontrollerina vuodesta 2013. Ennen Tornatoria Siirtola on työskennellyt KHT-tilintarkastajana EY:lla sekä eri tehtävissä Fortumin konsernirahoituksessa.

”Antilla on laaja kokemus yhtiön taloushallinnon prosesseista ja konsernitilinpäätöksestä. Hänellä on myös arvokasta kokemusta hallitusmateriaalien laatimisesta sekä vahvaa näyttöä vaativien kehityshankkeiden läpiviennistä laadukkaasti. Olen iloinen voidessani toivottaa Antin tervetulleeksi yhtiön johtotiimiin”, kommentoi toimitusjohtaja Henrik Nieminen.

”Tornator haluaa olla vastuullisen metsätalouden suunnannäyttäjä, ja koko metsäsektori on mielenkiintoisessa roolissa yhtenä globaalien haasteiden ratkaisuista. Otan innolla uuden haasteen vastaan, ja pyrin auttamaan yhtiötä sen menestystarinan jatkamisessa”, kommentoi Antti Siirtola.


Tornator Oyj
Henrik Nieminen


Lisätiedot:
Henrik Nieminen, toimitusjohtaja, puh. 040 869 7613

Tornator Oyj
Tornator on johtava kestävään metsätalouteen erikoistunut yhtiö Euroopassa. Se omistaa metsiä Suomen lisäksi Virossa ja Romaniassa. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2018 noin 113 miljoona euroa ja taseen koko noin 1,6 miljardia euroa. Konserni työllistää suoraan noin 180 henkilöä. Kaikkiaan yhtiön metsät työllistävät suoraan omaa henkilökuntaa sekä yrittäjiä ja heidän työntekijöitään noin 1 000 henkilötyövuoden verran. Emoyhtiön omistajat ovat suomalaisia, pääosin institutionaalisia sijoittajia. Tornatorin missio on luoda kestävää hyvinvointia metsästä.