Referat af ekstra ordinær generalforsamling 2019


København, July 24, 2019 (GLOBE NEWSWIRE) -- Selskabsmeddelelse nr. 9-2019
København, 24. juli 2019

Referat af ekstraordinær generalforsamling

Der blev afholdt ekstraordinær generalforsamling i Hypefactors A/S, den 24. juli 2019, kl. 16. på Selskabets adresse, med følgende dagsorden

  1. Valg af dirigent
  2. Valg af bestyrelsesmedlemmer

Ad. punkt 1. Valg af dirigent
Generalforsamlingen valgte David Pansbo som dirigent. Dirigenten konstaterede at den ekstraordinære generalforsamling var lovlig samt rettidigt indkaldt, jf. vedtægterne og dermed var beslutningsdygtig i relation til dagsordenens punkter.

Ad 2: Valg af bestyrelsesmedlemmer
Generalforsamlingen godkendte forslaget til valg af nye bestyrelsesmedlemmer. Bestyrelsen udgøres dermed fremover af følgende, der alle blev valgt: Bestyrelsesformand: Pierre-André Montjovet (Deputy CEO, Head of Advisory M&A i Banque Profil De Gaston SA), Bestyrelsesmedlemmer: Martin Michael Hansen (CEO og partner i Umwelt A/S) og Casper Janns (CEO i Hypefactors A/S). Der blev rettet en stor tak for indsatsen til de tidligere bestyrelsesmedlemmer, der samtidig udtrådte.

Om Hypefactors A/S

Hypefactors er media tech, der hjælper virksomheder med at forløse det forretningsmæssige potentiale i kommunikation og medieomtale. Hypefactors tilbyder kommunikationsspecialister en integreret platform indeholdende værktøjer der kan effektivisere arbejdsprocesserne og facts, der kan dokumentere resultaterne. Inkl. national og international medieovervågning, automatisk medierapportering, økonomisk værdisætning af medieomtaler, KPI-sektion m.v.  Selskabet er noteret på Nasdaq First North Denmark.

Yderligere oplysninger:
Casper Janns, CEO: Tlf.: +45 20167481, e-mail: cj@hypefactors.com
Pierre-André Montjovet, bestyrelsesformand: Tlf: +41 (0)78 922 33 0, e-mail: pamontjovet@bpdg.ch

Hypefactors A/S
Kronprinsessegade 8B
1306 København K
www.hypefactors.com

Certified Adviser
Kapital Partner ApS
Jesper Ilsøe, tlf. 26802728
Jernbanegade 4
1608 København V
www.kaptalpartner.dk

Vedhæftet fil


            

Attachments

HYPE_Selskabsmeddelelse nr 9_2019

Contact Data