AFARAK GROUP OYJ:N OMISTA OSAKKEISTA TEKEMÄN VAPAAEHTOISEN JULKISEN OSTOTARJOUKSEN ALUSTAVA TULOS


Released 30.7.2019

13:30 Lontoo, 15:30 Helsinki, 30.7.2019 – Afarak Group Oyj (”Afarak” tai ”Yhtiö) (LSE: AFRK, NASDAQ: AFAGR)

EI JULKISTETTAVAKSI EIKÄ LEVITETTÄVÄKSI (KOKONAAN TAI OSITTAIN) YHDYSVALLOISSA TAI MILLÄÄN MUULLA SELLAISELLA LAINKÄYTTÖALUEELLA, JOSSA LEVITTÄMINEN TAI JULKISTAMINEN OLISI LAINVASTAISTA.

Pörssitiedote

AFARAK GROUP OYJ:N OMISTA OSAKKEISTA TEKEMÄN VAPAAEHTOISEN JULKISEN OSTOTARJOUKSEN ALUSTAVA TULOS

Afarak Group Oyj:n ("Afarak" tai "Yhtiö") omista osakkeista ("Osake") tekemän vapaaehtoisen julkisen ostotarjouksen ("Ostotarjous") mukainen tarjousaika päättyi 29.7.2019 klo 16.00 (Suomen aikaa).

Ostotarjouksen alustavan tuloksen mukaan Ostotarjouksessa tarjotut Osakkeet edustavat noin 21,37 prosenttia kaikista Yhtiön ulkona olevista Osakkeista ja ulkona olevien Osakkeiden tuottamista äänistä.

Ostotarjouksen ehtojen mukainen Osakkeiden enimmäismäärä (26.000.000 kpl) on siten ylittynyt 30.204.012 Osakkeella ja vastaavasti 116,17 prosentilla pätevästi tehtyjen Ostotarjouksen hyväksyntöjen myötä. Täten Ostotarjouksen hyväksyntöjä tullaan leikkaamaan Ostotarjouksen ehtojen mukaisesti kunkin Ostotarjouksen hyväksyneen osakkeenomistajan osalta arvo-osuustilikohtaisesti niiden Osakkeiden pro rata suhteessa, joiden osalta osakkeenomistajat ovat hyväksyneet Ostotarjouksen siten, ettei Ostotarjouksessa hankittavien Osakkeiden kokonaismäärä ylitä Osakkeiden enimmäismäärää. Hyväksytty Osakkeiden määrä pyöristetään arvo-osuustilikohtaisesti alaspäin edelliseen täyteen Osakkeeseen.

Yhtiön tiedossa ei ole seikkoja, jotka vaikuttaisivat Ostotarjouksen toteuttamisedellytyksiin. Yhtiö tulee toteuttamaan Ostotarjouksen sen ehtojen mukaisesti ehdollisena sille, että Ostotarjouksen toteuttamisen edellytykset täyttyvät edelleen Yhtiön julkistaessa Ostotarjouksen lopullisen tuloksen.

Koska Ostotarjouksen ehtojen mukaisesti kaikki Ostotarjouksessa luovutettavat Osakkeet mitätöityvät osana Ostotarjouksen toteuttamiskauppojen selvittämistä, Yhtiön haltuun ei tule Ostotarjouksen myötä Yhtiön omia Osakkeita.

Yhtiö vahvistaa ja julkistaa Ostotarjouksen lopullisen tuloksen arviolta 1.8.2019.
Helsingissä, 30.7.2019
Afarak Group Oyj
Hallitus

Lisätietoja:
Guy Konsbruck, toimitusjohtaja, +356 2122 1566, guy.konsbruck@afarak.com
Jean Paul Fabri, PR-päällikkö, +356 9940 8746, jp.fabri@afarak.com
Vuosikertomukset ja muut sijoittajille annettavat tiedot ovat tarkasteltavissa Yhtiön verkkosivustolla www.afarak.com.
Afarak Group on erikoismetalliseosten valmistaja, joka tavoittelee vakaata kasvua. Yhtiöllä on erikoismetalliliiketoimintaa Etelä-Euroopassa ja rautametalliliiketoimintaa Etelä-Afrikassa. Yhtiön osake on listattu NASDAQ Helsingissä (AFAGR) ja Lontoon pörssissä (AFRK).

Jakelu:
NASDAQ Helsinki
Lontoon pörssi
Keskeiset tiedotusvälineet
www.afarak.com

Tärkeä huomautus
Tämä tiedote ei muodosta tarjouspyyntöä ostaa tai tarjousta myydä Afarak Group Oyj:n osakkeita ("Osakkeet") missään päin maailmaa. Julkisen ostotarjouksen ("Ostotarjous") lopulliset ehdot ja tarkemmat tiedot julkistetaan Finanssivalvonnan hyväksymässä tarjousasiakirjassa. Osakkeiden omistajia kehotetaan tutustumaan tarjousasiakirjaan ja kaikkiin Ostotarjoukseen liittyviin tiedotteisiin, sillä nämä sisältävät tai tulevat sisältämään tärkeää tietoa.
Tarjousta ei tehdä suoraan eikä epäsuorasti Yhdysvaltoihin tai millekään muulle sellaiselle lainkäyttöalueelle, jossa Tarjouksen tekeminen olisi lainvastaista. Tarjousta ei tehdä Yhdysvaltoihin postipalvelujen kautta tai sen osavaltioiden väliseen tai ulkomaankauppaan liittyvällä tavalla (kuten esimerkiksi faksia, puhelinta tai internettiä käyttäen) tai minkään Yhdysvaltojen kansallisen arvopaperipörssin kautta. Näin ollen tämän tiedotteen tai siihen liitettyjen asiakirjojen lähettäminen tai muu levittäminen Yhdysvaltoihin tai muulle sellaiselle lainkäyttöalueelle, jossa lähettäminen tai muu levittäminen olisi lainvastaista, on kiellettyä.