Source: Seluxit A/S

Seluxit får endnu en ordre på IoT teknologi til Smart Meters - Selskabsmeddelelse nr. 10-2019/2020

MÅ IKKE OFFENTLIGGØRES, DISTRIBUERES ELLER UDLEVERES HELT ELLER DELVIST, DIREKTE ELLER INDIREKTE, I ELLER TIL USA, AUSTRALIEN, CANADA ELLER JAPAN

Seluxit får endnu en ordre på IoT teknologi til Smart Meters

Selskabsmeddelelse nr. 10-2019/2020 
Aalborg, 6 august 2019 

Seluxit forsætter sine vækstplaner med endnu en ordre på leverance på IoT teknologi til Smart Meter producent i Tyskland.

Seluxit samarbejder med flere store Smart Meter producenter i Tyskland. En af disse producenter har netop afgivet en yderligere ordre. Størrelsen på denne ordre er på ca. DKK 3 mio., som forventes leveret i efteråret 2019.

CEO Daniel Lux:

”Udrulningen af Smart Meters på det tyske marked går planmæssigt og vi er glade for endnu en ordre fra en af de store producenter af Smart Meters i Tyskland. Den voksende volumen af enheder med vores teknologi, er med til at underbygge vores position som leverandør af kommunikations løsninger til Smart Meters i det Tyske marked. I det kommende år vil vi benytte de gode referencer til at tilbyde både yderligere Smart Meter løsninger samt til at udvide kundeporteføljen.”

For yderligere oplysninger kontakt CEO Daniel Lux.

Du kan også abonnere på vores investornyhedsbrev på https://www.seluxit.com/investors og få vores selskabsmeddelelser direkte i din mail boks. Følg desuden med i nyheder fra Seluxit på

Seluxit A/S
Hjulmagervej 32B
9000 Aalborg
Denmark
Tel.: +45 46 922 722
E-mail: investor@seluxit.com
Web: www.seluxit.com
CVR/VAT nr. 29388237
Certified Adviser
Norden CEF ApS, V/ John Norden
Kongevejen 365, 2840 Holte
Denmark
Tel.: +45 20 720 200
E-mail: jn@nordencef.dk
Web: www.nordencef.dk
CVR/VAT nr. 31933048

Om Seluxit:
Seluxit er en Internet of Things (IoT) virksomhed. Vi hjælper producenter af fysiske produkter med at forbinde dem til Internettet, og få værdi af de data der genereres. Millioner af IoT produkter med Seluxit IoT teknologi er allerede på markedet i 19 Europæiske lande, og antallet vokser. Seluxits vision er at blive en væsentlig del af historien om Internet of Things – og hvordan vi som mennesker kan drage fordele af IoT produkter og systemer, samtidig med vi bevarer vores datasikkerhed og privatliv.