Pressemeddelelse nr. 2-2019, 11. september

Som en integreret del af Konsolidators vækststrategi og ambition om at etablere Konsolidator som det foretrukne konsolideringsværktøj i Europa har Konsolidator pr. 1. oktober ansat Peter Simonsson som sælger til det store svenske marked.  På trods af, at Konsolidator først nu aktivt går ind på det svenske marked, er den kendte svenske koncern Boozt allerede at finde blandt Konsolidators kunder.

Med ansættelsen af Peter Simonsson får Konsolidator en væsentlig kapacitet med 20+ års erfaring inden for finansielle konsoliderings- og rapporteringsløsninger, salg af selvsamme løsninger til både store og små koncerner, og et indgående kendskab til det svenske marked.

Peter Simonsson har været ansvarlig for, og involveret i mere end 300 finansielle konsoliderings- og rapporteringsprojekter. I denne sammenhæng har han arbejdet direkte med salg af systemer til Enterprise Performance Management (EPM), så som Enterprise Reporting og Microsofts Great Plains, Oracle og Hyperion, OCRA og Unit4, som softwaremæssigt er det, der ligner Konsolidator mest, og som frem for alt sælges til de samme disponenter.

Med tilgangen af Peter Simonsson øges muligheder for at udbygge markedspositionen på det svenske marked.

Over 200.000 koncerner i Europa og over 7.500 i Sverige estimeres at være i målgruppen for Konsolidator.

Vedhæftet fil