Blue Vision A/S: Justeret forretningsområde, styrket ledelse og nyt opkøb


Selskabsmeddelelse nr. 13 


Blue Vision A/S: Justeret forretningsområde, styrket ledelse og nyt opkøb

Blue Vision A/S foretager en række ændringer for at styrke ledelse og bestyrelse, og lancerer i samme ombæring en justeret investeringsstrategi. 

Meldingen er i tråd med Blue Vision A/S’ selskabsmeddelelse nr. 11 af den 30. august 2019 samt indkaldelsen til den ekstraordinære generalforsamling jf. selskabsmeddelelse nr. 12 af den 9. september 2019, hvor ovenstående fremgår.

Helt konkret betyder det, at Blue Vision A/S køber Heartcare ApS, som ejer virksomhederne Contra A/S og Aktiv Integration ApS, der leverer beskæftigelses- og integrationsydelser til det offentlige. 

Hidtil har Blue Vision A/S’ investeringsstrategi alene været målrettet ejendomsmarkedet i ind- og udland. Ejendomsinvestering vil fortsat udgøre en væsentlig del af selskabets forretningsområde. 

Følgende justeringer forventes gennemført i Blue Vision A/S: 

Fremadrettet strategi: 

  • Selskabets fremtidige investeringsstrategi bliver primært i cash-flow-genererende aktiviteter og i brancher, der er stabile i både opsvings- og nedgangstider.
  • Det overordnede mål er at gøre investeringerne attraktive for større investorer og derigennem løfte EBITDA-multiple for at skabe størst mulig shareholder value.
  • Investeringshorisonten indenfor hver sektor er 7-10 år, men kan variere, såfremt dette skønnes at være mest gunstigt for aktionærerne.
  •  Blue Vision vil, udover ejendomsinvesteringer, fokusere på markedet for velfærdsydelser. Herunder leverancer til den offentlige sektor.
  • Med oprettelsen af det supplerende forretningsområde indenfor velfærdsområdet forventer Blue Vision at tilføre langsigtet vækst til selskabet. Målsætningen for den nye strategi er at skabe et solidt udgangspunkt for en kommende markant position på markedet for velfærdsydelser og associerede områder i Danmark. 

Ledelse og bestyrelse:

  •  Henning Borg forventes at fratræde som adm. direktør, og erstattes af Peter Hauge Jensen.
  •  Henning Borg forventes ligeledes at træde ud af bestyrelsen, og erstattes af erfarne profiler som Ulrik Hjorth og Rolf Adamson.
  •  De nye bestyrelsesmedlemmers meritter og ledelseshverv er beskrevet i bilag 6 i indkaldelsen til den ekstraordinære generalforsamling.

Finansiel situation:

  • Jf. selskabsmeddelelse af den 9. september 2019, stilles der til den ekstraordinære generalforsamling under punkt 2 og 3 forslag om at tilrette kapitalen. Formålet er, at forberede Blue Vision A/S til at imødekomme den justerede strategi. Selskabet understreger, at shareholder value er intakt, og at Blue Vision A/S’ egenkapital ikke vil blive påvirket af kapitaltilretningerne. 

Tilbagekøbsprogram
Blue Vision ønsker at gennemføre et aktietilbagekøbsprogram, så snart det er muligt. Kapitalejerne i Heartcare ApS deltager ikke i dette aktietilbagekøbsprogram, hvilket også fremgår af Blue Vision A/S’ selskabsmeddelelse nr. 1 af den 10. januar 2019. Det udmeldte aktietilbagekøbsprogram vil således være målrettet de eksisterende aktionærer.

Ændringerne forventes at blive vedtaget på selskabets ekstraordinære generalforsamling 30. september 2019, og vedtages dette, fratræder Henning Borg senest 15. oktober 2019.

Med venlig hilsen 
Bestyrelsen

Kontakt:
Bestyrelsesformand Nicolai Kærgaard, telefon +45 2622 9911 eller nicolaikaergaard@gmail.com.