Source: Heeros Oyj

Heeros Oyj: Ontime on nyt osa Heeroksen sähköistä palkanlaskennan palvelutarjoamaa

Heeros Oyj: Ontime on nyt osa Heeroksen sähköistä palkanlaskennan palvelutarjoamaa

Lehdistötiedote 24.9.2019 kello 9.00
Heeros Oyj
SaaS (Software-as-a-Service) -pohjaisten taloushallinnon ohjelmistojen edelläkävijä Heeros Oyj ja Suomen suurimpiin tilitoimistoihin kuuluva Norlic Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen Norlicin Ontime-työajan raportointijärjestelmään liittyen. Heeros ottaa Ontimen osaksi palvelutarjoamaansa, toimii tuotteen markkinointi- ja myyntikanavana ja vastaa ohjelmiston tuesta ja käyttöönottopalveluista omille asiakkailleen.

Norlic Oy:n kehittämä, pilvipalveluna toteutettava työaikatiedon raportointijärjestelmä Ontime automatisoi palkanlaskentaprosessin. Työaikatiedot siirtyvät sähköisesti palkanlaskentaan valmiiksi tulkittuna, eikä palkanlaskijan manuaalityötä tai -tulkintaa enää tarvita. Ontime eroaa markkinoilla olevista vastaavista järjestelmistä, koska se pystyy tulkitsemaan eri työehtosopimusten lisäksi myös paikallisesti sovitut tiedot automaattisesti hyvin kattavasti osana palkanlaskentaa.

”Heeroksen oma palkanlaskentaohjelmisto ePalkat sisältää nyt myös Ontimen. Sen ansiosta pystymme nostamaan palkanlaskennan tehokkuutta aivan uudelle tasolle ja palvelemaan entistä suurempia yrityksiä. Ontime tuo tärkeän lisän palkanlaskennan tarjoamaamme”, iloitsee Heeroksen toimitusjohtaja Matti Lattu

”Muutaman vuoden markkinoilla ollut Ontime on vienyt palkkahallintoprosessit aidosti ja tehokkaasti sähköiseen aikakauteen, mitä taloushallinto on ollut jo pitkään. Ontimella on jo yli 40 000 tyytyväistä käyttäjää. Hienoa, että saimme yhteistyökumppaniksemme Heeroksen, heillä on vahva asema markkinoilla, valmiit kontaktit ja organisaatio, jonka toimintaan voimme luottaa”, sanoo Norlicin liiketoimintajohtaja Jari Rättyä.

Lisätietoja 
Heeros Oyj, toimitusjohtaja Matti Lattu, puhelin 040 762 5525
Sähköposti: matti.lattu@heeros.com
Norlic Oy, liiketoimintajohtaja Jari Rättyä, puhelin 050 4333 798
Sähköposti: jari.rattya@norlic.fi

Heeros lyhyesti

Heeros Oyj on itsenäinen ja suomalainen SaaS-pohjaisten taloushallinnon ratkaisujen edelläkävijä. Heeroksen ohjelmistoratkaisuja käyttää yli 14 000 yritystä ja yhteisöä, joiden kautta Heeros-ohjelmistolla on jo yli 35 000 käyttäjää. Heeros perustettiin vuonna 2000 ja yhtiö on kasvanut nopeasti koko olemassaolonsa ajan. Yhtiön osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämällä First North Growth Market Finland -markkinapaikalla.

Norlic Oy lyhyesti

Ab Norlic Oy on itsenäinen ja täysin suomalaisessa omistuksessa oleva yritys. Norlic kehittää ja ylläpitää pilvipalveluna käytettävää Ontime Työaikaraportointi -ohjelmistoa. Ontimella on jo yli 40 000 tyytyväistä käyttäjää. Norlic on myös yksi Suomen suurimmista tilitoimistopalveluita tuottavista yrityksistä. Norlic -konsernin palveluksessa on tällä hetkellä 120  talous-, palkka- ja ohjelmistokehityksen asiantuntijaa.