Ny ledning för Arcoma i Asien

Växjö, SWEDEN


Arcoma har anställt Alexis Soh som ny affärsdirektör i Asien. Hennes breda erfarenhet av affärsutveckling, marknadsföring och försäljning i Asien inom medicinteknik gör att hon är mycket lämpad för att växa Arcomas verksamhet i Asien.

Alexis Soh är mycket meriterad och har arbetat på företag som Merck Sharp and Dome, Becton Dickinson, Hill-Room och Carl Zeiss, där hon konsekvent levererat växande försäljning. Alexis kommer att vara baserad i Singapore.

Arcoma har många fina referensinstallationer i Asien med Arcoma-utrustning på ledande institutioner, både i Hong Kong, Singapore och Bangkok, men det finns mycket outnyttjad affärspotential att adressera vilket kommer skapa tillväxt för Arcoma kommande år.

”Jag är mycket glad att vi lyckats anställa Alexis på Arcoma för att ta sig an utmaningen att leda expansionen av vår asiatiska verksamhet. Hon kommer att bli ett mycket bra tillskott till vår organisation med sina kunskaper och erfarenheter av affärsverksamhet i Asien”, säger VD Jesper Söderqvist.

“Jag ser mycket fram emot att arbeta på Arcoma som alltid prioriterat produktkvalitet högt, vilket alltid efterfrågas av de ledande vårdgivarna. Jag ser fram emot att växa Arcomas närvaro i Asien och öka försäljning i nära samarbete med våra Asiatiska partners ” kommenterar Alexis Soh.


Om Arcoma

Arcoma, med lång erfarenhet av branschen, är en ledande leverantör av integrerade digitala röntgensystem med hög kvalitet och avancerad teknik. Arcomas produkter erbjuder den senaste digitala bildtekniken kombinerat med tekniskt avancerade rörliga positioneringssystem, vilket tillsammans med ergonomisk skandinavisk design, erbjuder kunden kompletta, konfigurerbara och funktionella digitala röntgensystem. Bolagets produkter säljs via återförsäljare samt via OEM-kunder och det finns idag över 3 500 av Arcomas röntgensystem installerade i hela världen. Arcoma är listat på Nasdaq First North.

Certified Adviser är Erik Penser Bank (tel: 08-4638300, e-mail: certifiedadviser@penser.se)

För mer information om bolaget besök www.arcoma.se


För ytterligare information, vänligen kontakta:

Arcomas VD Jesper Söderqvist, Telefon: +46 470 70 69 81, E-mail: jesper.soderqvist@arcoma.se

Informationen lämnades, genom VD:s försorg, för offentliggörande den 31 november 2019 kl. 09.00