Source: Nexstim Oyj

Noin 67,4 prosenttia Nexstim Oyj:n Antioikeuksista 2019 on käytetty osakkeiden merkintään

Yhtiötiedote, Sisäpiiritieto, Helsinki 6.11.2019 klo 19.15

Noin 67,4 prosenttia Nexstim Oyj:n Antioikeuksista 2019 on käytetty osakkeiden merkintään

Osakkeiden merkintäaika Nexstim Oyj:n (NXTMH:HEX, NXTMS:STO) (”Nexstim” tai ”Yhtiö”) Antioikeuksilla 2019 päättyi 4.11.2019. Antioikeuksilla merkittiin yhteensä 10 511 689 uutta osaketta, joka tuo Yhtiölle noin 1,2 miljoonan euron tuotot ennen palkkioita ja kuluja.

Yhtiötiedotteen 21.10.2019 mukaisesti Antioikeudet katettiin 100 prosenttisesti merkintäsitoumuksilla ja -takauksilla, ja lisäksi päätettiin suunnatuista osakeanneista. Ehdollisena 11.11.2019 pidettävän ylimääräisen yhtiökokouksen hyväksynnälle Yhtiö järjestää enintään 15 781 416 uutta osaketta koskevan suunnatun annin, minkä odotetaan tuovan noin 1,7 miljoonan euron lisätuoton ennen palkkioita ja kuluja.

Antioikeudet, joilla ei merkitty osakkeita osana Antioikeuksia 2019, ovat arvottomia ja ne poistetaan Antioikeuksien haltijoiden arvo-osuustileiltä.

NEXSTIM OYJ

Martin Jamieson, toimitusjohtaja

Lisätietoja saa verkkosivulta www.nexstim.com tai ottamalla yhteyttä:


Martin Jamieson, hallituksen puheenjohtaja, toimitusjohtaja
+44 (0)771 516 3942
martin.jamieson@nexstim.com

Sisu Partners Oy (hyväksytty neuvonantaja)
Jussi Majamaa
+ 358 40 842 4479
jussi.majamaa@sisupartners.com

Tietoja Nexstim Oyj:stä

Nexstim on suomalainen, kansainvälisillä markkinoilla toimiva lääkintäteknologiayritys. Missionamme on mahdollistaa haastavien aivosairauksien yksilöllinen ja tehokas  diagnostiikka ja hoito. 

Nexstim on kehittänyt uraauurtavan noninvasiivinen aivostimulaatioteknologia nimeltä SmartFocus®. SmartFocus® perustuu kallon ulkopuoliseen aivostimulaatioon (TMS eli transcranial magnetic stimulation), johon on yhdistetty 3D-navigointijärjestelmä. Uniikki teknologia mahdollistaa halutun aivoalueen tarkan ja yksilöllisen stimuloinnin.

SmartFocus® TMS teknologiaa käytetään Nexstimin kehittämässä NBT® (Navigated Brain Therapy) -laitteistossa, jolla on FDA:n markkinointi- ja jakelulupa vakavan masennuksen hoitoon Yhdysvalloissa. NBT®-laitteisto on CE-hyväksytty Euroopassa käytettäväksi vakavan masennuksen ja kroonisen neuropaattisen kivun hoidossa.

Lisäksi Nexstim markkinoi kehittämäänsä,  SmartFocus® TMS teknologiaan perustuvaa NBS (Navigated Brain Stimulation) -laitteistoa. Nexstimin NBS-laitteisto on ainoa FDA:n hyväksymä ja CE-merkitty navigoiva TMS-laitteisto liikeaivokuoren ja aivojen puhealueiden leikkausta edeltävää kartoitusta varten. Nexstimin osakkeet on listattu Nasdaq First North Growth Market Finlandin ja Nasdaq First North Growth Market Swedenin markkinapaikoilla.

Lisätietoja on osoitteessa www.nexstim.com

Liite