Source: Nexstim Oyj

Nexstim Oyj:n toimitusjohtaja vaihtuu – Mikko Karvinen väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi

Yhtiötiedote, Sisäpiiritieto, Helsinki, 11.2.2020 klo 9.00

Nexstim Oyj:n toimitusjohtaja vaihtuu – Mikko Karvinen väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi

Nexstim Oyj (NXTMH:HEX, NXTMS:STO) (”Nexstim” tai ”Yhtiö”) ilmoittaa, että Yhtiön toimitusjohtaja ja hallituksen jäsen Martin Jamieson on päättänyt jättää molemmat tehtävänsä yhtiössä. Ero astuu voimaan välittömästi.

Nexstimin hallitus on nimittänyt väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi Mikko Karvisen (syntynyt 1976), joka on toiminut yhtiön talousjohtajana elokuusta 2014 alkaen.

Martin Jamieson kommentoi tiedotetta: "Jätän Nexstimin työskenneltyäni tiimin kanssa yli neljä vuotta aikana, jolloin yhtiötä on kehitetty terapialiiketoiminnan kaupallistamisessa. Uskon, että yhtiöllä tulee olemaan tulevaisuudessa merkittäviä vaikutuksia mahdollistaa haastavien aivosairauksien yksilöllinen ja tehokas diagnostiikka ja hoito."

”Kiitän hallituksen ja koko yhtiön puolesta Martin Jamiesonia merkittävästä panoksesta yhtiölle. Toivotan hänelle menestystä uusissa haasteissa”, Nexstimin hallituksen puheenjohtaja Leena Niemistö sanoo.

Nexstim Oyj

Hallitus

Lisätietoja saa verkkosivulta www.nexstim.com tai ottamalla yhteyttä:

Leena Niemistö, hallituksen puheenjohtaja
+358 9 2727 17 10
leena.niemisto@nexstim.com

Sisu Partners Oy (hyväksytty neuvonantaja)
Jussi Majamaa
+ 358 40 842 4479
jussi.majamaa@sisupartners.com

Tietoja Nexstim Oyj:stä

Nexstim on suomalainen, kansainvälisillä markkinoilla toimiva lääkintäteknologiayritys. Missionamme on mahdollistaa haastavien aivosairauksien yksilöllinen ja tehokas  diagnostiikka ja hoito. 

Nexstim on kehittänyt uraauurtavan noninvasiivisen aivostimulaatioteknologian nimeltä SmartFocus®. SmartFocus® perustuu kallon ulkopuoliseen aivostimulaatioon (TMS eli transcranial magnetic stimulation), johon on yhdistetty 3D-navigointijärjestelmä. Uniikki teknologia mahdollistaa halutun aivoalueen tarkan ja yksilöllisen stimuloinnin.

SmartFocus® TMS teknologiaa käytetään Nexstimin kehittämässä NBT® (Navigated Brain Therapy) -laitteistossa, jolla on FDA:n markkinointi- ja jakelulupa vakavan masennuksen hoitoon Yhdysvalloissa. NBT®-laitteisto on CE-hyväksytty Euroopassa käytettäväksi vakavan masennuksen ja kroonisen neuropaattisen kivun hoidossa.

Lisäksi Nexstim markkinoi kehittämäänsä,  SmartFocus® TMS teknologiaan perustuvaa NBS (Navigated Brain Stimulation) -laitteistoa. Nexstimin NBS-laitteisto on ainoa FDA:n hyväksymä ja CE-merkitty navigoiva TMS-laitteisto liikeaivokuoren ja aivojen puhealueiden leikkausta edeltävää kartoitusta varten. Nexstimin osakkeet on listattu Nasdaq First North Growth Market Finlandin ja Nasdaq First North Growth Market Swedenin markkinapaikoilla.

Lisätietoja on osoitteessa www.nexstim.com

Liite