Source: Nexstim Oyj

Muutos Nexstim Oyj:n johtoryhmässä – Joonas Juokslahti väliaikaiseksi talousjohtajaksi

Yhtiötiedote, Sisäpiiritieto,  Helsinki, 11.2.2020 klo 9.05

Muutos Nexstim Oyj:n johtoryhmässä – Joonas Juokslahti väliaikaiseksi talousjohtajaksi

Nexstim Oyj (NXTMH:HEX, NXTMS:STO) (”Nexstim” tai ”Yhtiö”) ilmoittaa, Nexstimin hallitus on nimittänyt väliaikaiseksi talousjohtajaksi Joonas Juokslahden (syntynyt 1986). Nimitys astuu heti voimaan.

Joonas Juokslahti liittyi Nexstimiin toukokuussa 2014 business controllerina ja hän on ollut avainhenkilö Nexstimin taloustiimissä erityisesti hänen viimeisimmässä tehtävässä talouspäällikkönä.

Nexstimin toimitusjohtaja Mikko Karvinen kommentoi: ”Olen iloinen voidessani ilmoittaa tästä Joonaksen nimityksestä väliaikaiseksi talousjohtajaksi. Hän on kehittynyt erittäin nopeasti hänen aiemmissa taloushallinnon rooleissa ja erityisesti ansioitunut monimutkaisessa taloudellisessa ongelmaratkaisussa. Olen varma, että hän tulee olemaan keskeinen henkilö Nexstimin johtoryhmässä kun jatkamme terapiaan suuntautuvan strategiamme toimeenpanoa.”

Nexstim Oyj

Mikko Karvinen, toimitusjohtaja

Lisätietoja saa verkkosivulta www.nexstim.com tai ottamalla yhteyttä:

Mikko Karvinen, toimitusjohtaja
+358 50 326 4101
mikko.karvinen@nexstim.com

Sisu Partners Oy (hyväksytty neuvonantaja)
Jussi Majamaa
+ 358 40 842 4479
jussi.majamaa@sisupartners.com

Tietoja Nexstim Oyj:stä

Nexstim on suomalainen, kansainvälisillä markkinoilla toimiva lääkintäteknologiayritys. Missionamme on mahdollistaa haastavien aivosairauksien yksilöllinen ja tehokas  diagnostiikka ja hoito. 

Nexstim on kehittänyt uraauurtavan noninvasiivisen aivostimulaatioteknologian nimeltä SmartFocus®. SmartFocus® perustuu kallon ulkopuoliseen aivostimulaatioon (TMS eli transcranial magnetic stimulation), johon on yhdistetty 3D-navigointijärjestelmä. Uniikki teknologia mahdollistaa halutun aivoalueen tarkan ja yksilöllisen stimuloinnin.

SmartFocus® TMS teknologiaa käytetään Nexstimin kehittämässä NBT® (Navigated Brain Therapy) -laitteistossa, jolla on FDA:n markkinointi- ja jakelulupa vakavan masennuksen hoitoon Yhdysvalloissa. NBT®-laitteisto on CE-hyväksytty Euroopassa käytettäväksi vakavan masennuksen ja kroonisen neuropaattisen kivun hoidossa.

Lisäksi Nexstim markkinoi kehittämäänsä,  SmartFocus® TMS teknologiaan perustuvaa NBS (Navigated Brain Stimulation) -laitteistoa. Nexstimin NBS-laitteisto on ainoa FDA:n hyväksymä ja CE-merkitty navigoiva TMS-laitteisto liikeaivokuoren ja aivojen puhealueiden leikkausta edeltävää kartoitusta varten. Nexstimin osakkeet on listattu Nasdaq First North Growth Market Finlandin ja Nasdaq First North Growth Market Swedenin markkinapaikoilla.

Lisätietoja on osoitteessa www.nexstim.com

Liite