Oikeusrekisterikeskus valitsi Innofactorin Konkurssi- ja yrityssaneerausasioiden järjestelmäkokonaisuuden (KOSTI) toimittajaksi


Innofactor Oyj:n sisäpiiritieto 24.3.2020 klo 16.15


Oikeusrekisterikeskus on valinnut Innofactorin julkisen hankinnan kilpailutuksessa Konkurssi- ja yrityssaneerausasioiden järjestelmäkokonaisuuden (KOSTI) toimittajaksi. KOSTI-hankkeessa tavoitteena on uudistaa oikeusministeriön hallinnonalan konkurssiasiamiehen toimiston toimintaa. Uusi järjestelmäkokonaisuus mahdollistaa sähköisen asianhallinnan ja asioinnin sekä paremman toiminnan ohjauksen ja seurannan konkurssiasiamiehen toimistossa.

Hankinnan kohteena on KOSTI-järjestelmäkokonaisuuden toimitus- ja käyttöönottoprojektit, ylläpito- ja tukipalvelut sekä jatkokehittämisen asiantuntijapalvelut. Innofactorin toimittama järjestelmä pohjautuu Innofactorin Dynasty-tuotteeseen sekä ketterään järjestelmäkehitykseen yhdessä asiakkaan kanssa. Järjestelmätoimitus on suunniteltu toteutettavaksi vaiheittain vuosien 2020–2021 aikana. Oikeusrekisterikeskuksen hankintapäätöksessä ilmoittama hankinnan ennakoitu arvonlisäveroton kokonaisarvo neljän vuoden aikana on 2 247 000 euroa. Sopimus on voimassa toistaiseksi.

Oikeusrekisterikeskus on oikeusministeriön hallinnonalaan kuuluva virasto, jonka tehtävänä on toimia oikeusministeriön hallinnonalan tietojärjestelmien ja rekisterien rekisterinpitäjänä sekä välittää hallinnonalan viranomaisten ilmoittamia tietoja muille viranomaisille.

Päätös on lainvoimainen hankintalain mukaisen valitusajan päätyttyä.


Espoossa 24.3.2020

INNOFACTOR OYJ

Sami Ensio, toimitusjohtaja


Lisätietoja:
Sami Ensio, toimitusjohtaja
Innofactor Oyj
Puh. 050 584 2029
sami.ensio@innofactor.com

Jakelu:
NASDAQ Helsinki
Keskeiset mediat
www.innofactor.com

Innofactor
Innofactor on johtava yritysten, julkishallinnon ja kolmannen sektorin modernin digitaalisen organisaation edistäjä Pohjoismaissa yli 1 500 asiakkaalleen. Innofactorilla on Pohjoismaiden laajin Microsoft-ekosysteemin ratkaisutarjonta ja johtava osaaminen. Innofactorilla työskentelee yli 500 innostunutta ja motivoitunutta huippuasiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Vuosina 2015–2019 Innofactorin liikevaihdon vuotuinen kasvu on ollut keskimäärin 10 %. Innofactor Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ Helsinki Oy:n päälistalla toimialalla teknologia. www.innofactor.com #ModernDigitalOrganization #PeopleFirst