logo.png
Source: Nexstim Oyj

Nexstim Oyj:n yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet

                      Yhtiötiedote, sisäpiiritieto , Helsinki, 26.3.2020 klo 19:00

Nexstim Oyj:n yhteistoimintaneuvottelut ovat päättyneet

Nexstim Oyj (NXTMH:HEX, NXTMS:STO) (”Nexstim” tai ”Yhtiö”), ilmoittaa yhteistoimintaneuvotteluiden päätymisestä.

Yhtiö tiedotti 18.3.2020 aloittavansa koko Suomen henkilöstöä koskevat yhteistoimintaneuvottelut osana Nexstim-konsernin säästöohjelmaa, jonka tavoitteena on saavuttaa jopa 3 miljoonan euron vuosisäästöt Yhtiön globaaleista toiminnoista.

Yhteistoimintaneuvottelut on nyt saatettu Suomessa päätökseen ja neuvotteluiden tuloksena Yhtiö päätti koko henkilöstöä koskevista, enintään 90 päivää kestävistä määräaikaisista lomautuksista. Lomautukset voidaan toteuttaa joko kokoaikaisena tai osa-aikaisena lomautuksena. Suomen henkilöstöön ei kohdistunut irtisanomisia. Yhtiön ulkomaisissa tytäryhtiöissä säästöohjelma johti yhteensä kuuden työpaikan vähennyksiin.

Yhtiö katsoo säästötoimenpiteillä saavuttavansa noin 0,8 miljoonan euron säästöt seuraavan kolmen kuukauden aikana, joka vuositasolle muunnettuna tarkoittaisi Nexstim-konsernille asetetun 3 miljoonan euron säästötavoitteen saavuttamista.

Lisätietoja saa verkkosivulta www.nexstim.com tai ottamalla yhteyttä:                                                          


Mikko Karvinen, toimitusjohtaja
+358 50 326 4101
mikko.karvinen@nexstim.com

Sisu Partners Oy (hyväksytty neuvonantaja)
Jussi Majamaa
+ 358 40 842 4479
jussi.majamaa@sisupartners.com

Tietoja Nexstim Oyj:stä

Nexstim on suomalainen, kansainvälisillä markkinoilla toimiva lääkintäteknologiayritys. Missionamme on mahdollistaa haastavien aivosairauksien yksilöllinen ja tehokas  diagnostiikka ja hoito. 

Nexstim on kehittänyt uraauurtavan noninvasiivinen aivostimulaatioteknologia nimeltä SmartFocus®. SmartFocus® perustuu kallon ulkopuoliseen aivostimulaatioon (TMS eli transcranial magnetic stimulation), johon on yhdistetty 3D-navigointijärjestelmä. Uniikki teknologia mahdollistaa halutun aivoalueen tarkan ja yksilöllisen stimuloinnin.

SmartFocus® TMS teknologiaa käytetään Nexstimin kehittämässä NBT® (Navigated Brain Therapy) -laitteistossa, jolla on FDA:n markkinointi- ja jakelulupa vakavan masennuksen hoitoon Yhdysvalloissa. NBT®-laitteisto on CE-hyväksytty Euroopassa käytettäväksi vakavan masennuksen ja kroonisen neuropaattisen kivun hoidossa.

Lisäksi Nexstim markkinoi kehittämäänsä,  SmartFocus® TMS teknologiaan perustuvaa NBS (Navigated Brain Stimulation) -laitteistoa. Nexstimin NBS-laitteisto on ainoa FDA:n hyväksymä ja CE-merkitty navigoiva TMS-laitteisto liikeaivokuoren ja aivojen puhealueiden leikkausta edeltävää kartoitusta varten. Nexstimin osakkeet on listattu Nasdaq First North Finlandin ja Nasdaq First North Swedenin markkinapaikoilla.

Lisätietoja on osoitteessa www.nexstim.com

 

Liite